Sep 30, 2010

ceritera aku dan Najeeb make up artist


wah baru arinie aku nak bongkar laptop aku kan...lepas tu terjumpa lah plk pic aku bersama juru makeup terkenal iaitu najeeb...time ni aku sempat snap pic dengan dia sebb time tu pengantin tu tgh tukar baju hah apa lagi dah alang2 dia tgh free aku pown snap lah pic bersama beliau...mana lah tahu dapat aura seri makeup najeeb hehehe

sebenarnya member aku ni akak dia kawen tapi time akad nikah tu zulfadzli yang makeup kan dengan bertemankan silver...kemudian dikala bersanding najeeb pula mengambil alih untuk makeupkan pengantin dengan bertemakan merah...klu nak tngok sila scroll pic dibawah yer....


akad nikah zulfadzli yang makeupkan...

time ni rambut pjg lagi hehehe....

hah ni pula sentuhan dari Najeeb...

inter-frame kejap nak bagi ucapan kat pengantin baru nie :P

p/s : najeeb pernah terpatah pensel lip liner ketika hendak makeup kan artis tersohor Datuk Siti Nurhaliza...betapa gementarnya najeeb ketika itu sumber Berita Harian

4 comments :

alinac lover said...

kagum lah

tieha ismail said...

sukeee sgt make up !

QieFLy si Dolce said...

@alinac lover huhuh saya lagi kagum u...dapat bergambar dgn make up artis terkenal :P

QieFLy si Dolce said...

@tieha ismail huhuh saya lagi suka make up :p
aku suka sngt make up jenama MAC tapi mahal wuwue~~