Sep 8, 2010

Jom terjah Bazar Ramadhan dekat kajang

MySpacePada minggu minggu minggu yang lepas aku berbuka kat tempat ayah aku kat kajang...yer sebagai anak yang soleh selalu mendengar cakap sekali sekala tu kena lah juga berbuka dengan orang yang tersayang kan...maklumlah aku kan stay kl klu nak balik kajang tu mak ai punyer lah amik masa lama nak smpi....hehehe tu yang aku jarang datang kajang...so time ni lah aku nak lepas kan rindu kat ayah aku...dan aku tidak keseorangan adik pompuan aku pun turut sama join kita orang time tu...so apa lagi ayah aku ajak kita orang ke bazar ramadhan kat kajang...kalau tak silap bazar ni area PRIMA SAUJANA alaaaa satu2nya Giant kat Kajang....hah area tu la...

ayah aku kata dekat 200 unit semuanya yang berniaga...ntah ayah aku kelentong aku pown tak taw yang aku taw time tu makanan...Jom kita ronda2 bazar ni then tngok juadah berbuka untuk hari tu....

bazar ramadhan kajangmemang besar bazar ni erk....betul lah kot ayah aku cakap tu ada 200 unit....

bazar ramadhan kajangakak ni tgh tunggu sumthing :P

bazar ramadhan kajangbazar ramadhan kajangbazar ramadhan kajangfirst juadah yg aku beli...

bazar ramadhan kajangadek aku tgh beli nasi lemak kukus...paru nasi lemak ni memang power~~~

bazar ramadhan kajangbubur lambok kg baru....

bazar ramadhan kajangbazar ramadhan kajang
ayam madu...sedapppp~~~

bazar ramadhan kajangwarghhh daging....

actually ada few gambar lagi yang aku tak snak contoh mcm kuih tu...yang paling sedih coz time ni aku FLU so korang pun fahamkan klu FLU ni hidung sumbat so deria rasa tu takde...rasa semuanya mcm tawarkan jer kan...hah mcm tu lah betapa malangnyer aku tak dapat nak rasa makanan ni semua...ohh ayam madu ku!!!

p/s : thanx ayah blanja kami berdua....
QieflysiDolce

5 comments :

nurayunni said...

beznyer mkanan....

hamzah ian said...

qifly!!!!!!

QieFLy si Dolce said...

@nurayunni memang best....nyum3...

QieFLy si Dolce said...

@hamzah ian huhuhu asal ko panggil aku hamzah... :P

LiFe KaMi said...

Selamat hari raya kami ucapkan kepada Qiefly sefamily..
Semoga berbahagia beraya bersama keluarga..