Sep 7, 2010

Underwear + Bihun = RM1.69...Murah bukan???

yer akak dan makcik mari rapat2 dengan saya sebab saya ada satu tawaran istimewa buat anda semua....Underwear + Bihun = Rm 1.69 huh??? mengapa??? kamu tidak percaya....better kamu percaya kerana ini memang betul terjadi kat Jusco Maluri...MySpacecuba cakap kat aku sapa yang nak bagi murah sampai macam tu sekali peluang ni korang bukan selalu dapat dan bukan selalu aku dapat snap haha MySpacekalau tak percaya sila scroll gambar dibawah yer...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


dah lah aku malas dah nak gelak...apa pendapat korang??? isk2 kalau yer pun tak nak underwear tu janganlah main letak kat merata2 tempat...sebb kalau tak silap underwear dan pakaian kat atas and barang dapur dan makanan semua kat bawah...minah ni mesti tak nak underwear tu dan dia malas nak naik ke atas thats why dia just letak kat bihun yo peaceee~~~

p/s : jangan risau sebab aku pown penah buat mcm minah diatas....MySpace
QieflysiDolce

9 comments :

Ciao Annin-sama said...

Hadoii la.... Pernah buat gak tapi bukan barang seperti di atas mwahahaha!!!

tieha ismail said...

hikhikhik...pakai letak je....

akiss ferrero. said...

wakakkaa lawak ok. seb baik comel underwear itu

Farihah Ahmad said...

haha. kuang hasam punya...

QieFLy si Dolce said...

@Ciao Annin-sama yer2 sama la kita :p

QieFLy si Dolce said...

@akiss ferrero. hehehe comel dan ada corak2 buah gitew

Anonymous said...

hahaha..kelaka je..:p

cybernetic88 said...

lawl gile ke. haha!. xjadi beli pastu cmpk merata. ish3 :P

520abc said...

0806jejeIl a nike air max 1 x france camo été porté par beaucoup de personnalités célèbres New Balance 577 femme de l'autre côté de la air jordan 10 femme ligne de partage. Les nike internationalist homme courir mentions de produit ont été faites soldes chaussures new balance pas cher par des personnalités sportives de nike internationalist femme rue du commerce haut niveau qui ont sur lui. new balance femme running pas cher
Ayant nike chaussure air force un indice de dureté de 56-58 HRC, asics homme beige le mélange moyen de carbone chaussure nike roshe run homme pas cher et de petit acier chromé nike air max classic bw pas cher permet à la lame de porter nike air trainer huarache femme plutôt bien son tranchant. baskets asics femme pas cher En utilisant les pôles nordiques asics running homme promo aide encore plus, c'est un excellent nike air max 90 junior bleu et rose programme pour tous les nike chaussure femme air max individus de plus de cinquante ans.