Underwear + Bihun = RM1.69...Murah bukan???

yer akak dan makcik mari rapat2 dengan saya sebab saya ada satu tawaran istimewa buat anda semua....Underwear + Bihun = Rm 1.69 huh??? mengapa??? kamu tidak percaya....better kamu percaya kerana ini memang betul terjadi kat Jusco Maluri...MySpacecuba cakap kat aku sapa yang nak bagi murah sampai macam tu sekali peluang ni korang bukan selalu dapat dan bukan selalu aku dapat snap haha MySpacekalau tak percaya sila scroll gambar dibawah yer...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


dah lah aku malas dah nak gelak...apa pendapat korang??? isk2 kalau yer pun tak nak underwear tu janganlah main letak kat merata2 tempat...sebb kalau tak silap underwear dan pakaian kat atas and barang dapur dan makanan semua kat bawah...minah ni mesti tak nak underwear tu dan dia malas nak naik ke atas thats why dia just letak kat bihun yo peaceee~~~

p/s : jangan risau sebab aku pown penah buat mcm minah diatas....MySpace
QieflysiDolce

8 comments :

Ciao Annin-sama said...

Hadoii la.... Pernah buat gak tapi bukan barang seperti di atas mwahahaha!!!

tieha ismail said...

hikhikhik...pakai letak je....

akiss ferrero. said...

wakakkaa lawak ok. seb baik comel underwear itu

Farihah Ahmad said...

haha. kuang hasam punya...

QieFLy si Dolce said...

@Ciao Annin-sama yer2 sama la kita :p

QieFLy si Dolce said...

@akiss ferrero. hehehe comel dan ada corak2 buah gitew

taqie said...

hahaha..kelaka je..:p

cybernetic88 said...

lawl gile ke. haha!. xjadi beli pastu cmpk merata. ish3 :P