Bilik perempuan ni sngt HAZAB tapi messy itu juga sexy...

hachummmmm.....uols nak tisu voley???

kekdahnyer kannn arinie boleh plk aku kena flu....urghhh sentap dengan hidung sendiri voley??? aku makan minum hirup udara semua tadak rasa tawar jer...demmmm kalau ko kentut kat sebelah aku sure aku slumber sedut kaw2 nyer hahaha....cilanat tolll

baekla uolss kita sebagai student nie kadang2 diri sendiri mmg tak terwalimatuh urus kannn dengan assignment nyer kena attend kelas smpi lewat malam tu bagi yang buat keje part time mmg hazab la....

oleh sebb tu la aku tersngt la paham situasi sebegini tak kira la pompuan mahupun lelaki kannn...yelah sebb aku pown student gak la cencalok!!! aku ada mangsa untuk tatapan uolss...dia ni pompuan yang tersngt la nice she got tanned skin and smooth fairy skin...renek2 je orang nyer smart n steady plk tu...hah mampooo uolss penat imagine mcm mana orangnya kan??? baekla uolss meh kita terjah kat dalam bilik dia satu demi satu hahahah

ini bukan tong sampah yer ini tmpt letak baju :)
alat saloon merata2 kat lantai :)

kan aku dah cakap dia ni budak rajin....abis semua buku dia abis study :)
manakala ini tempat beradu beliau...mak penah landing kat situ beberapa kali gak nyah!!!!


hah amacam uolss...puat ati tak??? tapi itu dulu la yer setelah mendapat kritikna petir dari En KifliMally....skang ni umah clean n clear bersih dan teratur...tapi apa pown aku nak cakap messy tu tak semestinya bughuk kat mata korang tapi kalau kena pada tempat nyer mmg nice...ingt ayat aku nie dalam2...

MESSY IS SEXY
betul tak kak megan....muahX :)

8 comments :

nulhazwany abdul malik said...

uish selerak habis ni..
t datang pelawat tak diingini susah ^^

KiFli si Dolce said...

@nulhazwany abdul malik hehhe...selalu nyer pelawat itu adalah saya sorang jer :P

Adyba Jee said...

wow! kakak cuka entry ni. meletop. haha.. apa kata kalau update suasana bilik pompuan ni sekarang. cam mana agaknye? :D

kau kesah ke?? said...

artis ke? (*_*) pengsan jap...

KiFli si Dolce said...

@Adyba Jee u jgn la mcm tu tak baek taw...diam2 sudah hahahha

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? uols kalau artis aku pown turut vengsan :P

Nasriq said...

Wow.... terkejut cek...

KiFli si Dolce said...

@Nasriq sabar la yer...ini lah lumrah hidup hehehe :P