Happy Birthday Kifli Mally 2011

happy bufday to me uolssss :)


hye uolss...lama dah KM menyepi sampai kena panggil cleaner bersihkan sesawang kat blog KM nie...maklumla uolss 24Februaury yang lepas my bufday so mmg tak cukup masa nak update blog sebb busy dgn aktiviti celeb my bufday...KM langsung tak wat apa pown untuk celeb bufday sendiri tapi yang bestnya ada gak orang yang concern kat KM...

moment ni memang KM tak boleh lupa uolss lokasinyer dekat bangi jom tengok apa yang KM dapat during Bufday Boy nyer surprise

tu dia...siap ada lilin berbentuk love n kat tengah tu ada red roses dan yang penting lilin tu mmg genap umur KM...sentap seketika tua sangt ke KM ni uolss :)

tadaaaaa....lepas tu KM dapat Mr Teddy nie plus with notes....seyes besar gilerrrr...nama tak suggest pown lagi...korang ada idea nak bagi nama??? sayang nak peluk time tidooo nanti kotor plk =)

nyum2...bufday tak complete kalau takde kek kannn...mmg sedap kek ni cenonet je :) yang pastinyer Cheese Cake with chocolate oreo...

hurmmmm kalau hari2 kena celeb pown takpe sebb KM mmg sukakan surprise hehehe...apa pown KM nak ucapkan ribuan jutaan terima kasih kepada mereka yang wish kat wall FB KM...jgn risau semuanya KM dah reply suka sngt noks dapat lebih dari 200 wishes...oh yeah thanx also to Uncle Ben, Amir Luqman, supper digi blogger, Lecturers n mu beloved fwens yang turut sama wish kat KM...love u guyss so much :)

akan bersambung untuk part 2 plk pasal perang telur hahaha....

10 comments :

kau kesah ke?? said...

owh patut lah selebret bday rupenye. hepi belated birthday!! lilin disusun luv itu meletopp~

KiFli si Dolce said...

@kau kesah ke?? thanx u :P

Mah@mahu said...

Wahhh class dpt hadiah besar puas kakak kan celebrate mlm tu tak ajak pun opsss ganggu lah kot hehehehhehe.. Selamat Hari Jadi sorry lambat wish...

KiFli si Dolce said...

@Mah@mahu kelas ko adalah orang yg terakhir taw tak... :)

buDak ITam said...

sweet nyer.....jeles....

KiFli si Dolce said...

@buDak ITam biasa2 saje kakak.....

y u y u Z u l a i k h a said...

kifliii! wuuu T_T tak tahuuuu! happy besdayyyy! jom shoppinggggggggg!

KiFli si Dolce said...

@y u y u Z u l a i k h a jom la uolss...u kat langkawi kann kita nak pesan daim hehhe

A'IM said...

ingat dapat keta atas tu tadi v:)

KiFli si Dolce said...

@A'IM haha takde la...kalau i ni artis hollywood boleh la kot dapat kete sebijik