Perlu kah aku sula ko???

pose uolss....baik untukk struktur tulang katanyer =)

saket hati kita kejap diperlakukan sedemkian rupa...apa salah weols until dia nak buat mcm tu...apa salah kita orang kat ko smpi ko tergamak mendera zahir dan batin ini....terasa seperti nak sula ko dengan kelajuan 200km/h jer...

ceciter ceciter

ok baekla citer nyer mcm ni...semalam lepas lepak dan gosip bagai kita orang otw nak balik rumah kan...orang bangkit nak g keje kita orang plk baru nak balik umah tidooo itula kesah hidup kita orang yang penuh dengan pancaroba :) kalau dah berjumpa bergosip or feeling2 cantik itu sudah menjadi rutin harian uolss...

yer aku yakin aku lah yang paling cantik malam ni.....

biasanyer kita orang akan lepak kat nana cafe tapi semalam try lepak kat Q-bistro plk...dah lama tak bertandang tempat tu uolsss...standard la Q-bistro ni sentiasa penuh tak kira waktu KM pown tak taw #makesah apa yang dorang pakai smpi semua hakak2 hadek2 tertarik dengan kedai dorang ni...

dah abis2 je melantak, gosip dan #cuci mata weols pown gerak balek...ok dalam perjalanan balek tu KM bertiga dalam kereta waja...dalam kita orang tengah busy berborak driver ni boleh plk kentut ~Preeeeeeeetttttt~ uolsss memang #hazab perangai kannn...dan yang penting dia boleh lock tingkap...so apa uols rasakan time tu nak ke tarik nafas dalam2 bau gas metana & hidrogen itu...

uolss...kita nak #pitam dah :)

naseb baek KM sempat buka pintu uolsss walaupun kereta tengah bergerak...ada aku kesah?? yang penting tak terhidu bau hazab uolss itu...memang dia nak kena sula dengan KM....

setuju uolss???