Feb 28, 2011

Perlu kah aku sula ko???

pose uolss....baik untukk struktur tulang katanyer =)

saket hati kita kejap diperlakukan sedemkian rupa...apa salah weols until dia nak buat mcm tu...apa salah kita orang kat ko smpi ko tergamak mendera zahir dan batin ini....terasa seperti nak sula ko dengan kelajuan 200km/h jer...

ceciter ceciter

ok baekla citer nyer mcm ni...semalam lepas lepak dan gosip bagai kita orang otw nak balik rumah kan...orang bangkit nak g keje kita orang plk baru nak balik umah tidooo itula kesah hidup kita orang yang penuh dengan pancaroba :) kalau dah berjumpa bergosip or feeling2 cantik itu sudah menjadi rutin harian uolss...

yer aku yakin aku lah yang paling cantik malam ni.....

biasanyer kita orang akan lepak kat nana cafe tapi semalam try lepak kat Q-bistro plk...dah lama tak bertandang tempat tu uolsss...standard la Q-bistro ni sentiasa penuh tak kira waktu KM pown tak taw #makesah apa yang dorang pakai smpi semua hakak2 hadek2 tertarik dengan kedai dorang ni...

dah abis2 je melantak, gosip dan #cuci mata weols pown gerak balek...ok dalam perjalanan balek tu KM bertiga dalam kereta waja...dalam kita orang tengah busy berborak driver ni boleh plk kentut ~Preeeeeeeetttttt~ uolsss memang #hazab perangai kannn...dan yang penting dia boleh lock tingkap...so apa uols rasakan time tu nak ke tarik nafas dalam2 bau gas metana & hidrogen itu...

uolss...kita nak #pitam dah :)

naseb baek KM sempat buka pintu uolsss walaupun kereta tengah bergerak...ada aku kesah?? yang penting tak terhidu bau hazab uolss itu...memang dia nak kena sula dengan KM....

setuju uolss???

8 comments :

syam said...

hahaha budu. sepa jua tu. mihir jua tu urg. haha

kau kesah ke?? said...

sula ja orang tu ahahaha~ setuju sangat!

darkbatman said...

tgk jer pic si usop 2, mmg ketawa x hengat. kelakar la.. kehkehkeh

KiFli si Dolce said...

@syam kawan lepak ku ni bah...mmg budu pun :)

KiFli si Dolce said...

@darkbatman heheh taw takper...sure nak gelak je kannnn

kau kesah ke?? said...
This comment has been removed by the author.
dong dong23 said...

hermes bag
gucci outlet
mont blanc pens
timberland outlet
kevin durant shoes
adidas shoes
cheap rolex watches
coach factory outlet
adidas nmd
uggs on sale
timberland boots
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
cheap jordan shoes
coach factory outlet
jordan retro 3
polo shirts
true religion jeans
oakley sunglasses
christian louboutin flats
ugg boots
christian louboutin sale
ed hardy clothing
jordan 3
nike roshe run
louis vuitton handbags
mont blanc pens
uggs sale
coach outlet online
ugg boots
ray ban sunglasses outlet
ugg boot uk
ralph lauren outlet
louis vuitton
lebron james shoes 2015
polo ralph lauren outlet
giuseppe zanotti sneakers
coach outlet
toms
jordans
20168.16wengdongdong

Bahaya Penyakit Muntaber dan cara mengatasinya said...


This article is interesting and useful. And let me share an article about health which insha Allah will be very useful if we use it again for others.

Obat Untuk Mengobati penyakit osteoarthritis
Cara Mengobati Penyakit Gula Darah
Obat Untuk Penyakit TBC
Cara Mengobati Jamur Mulut
Cara Pemesanan QnC Jelly Gamat
Cara Mengobati Telinga Berair