wajah artis hollywood sebelum dan selepas makeup

sapa nak kena make over...bak sini muka korang aku tonyoh kan :p

salam malam uolsss...dah makan semuanya...kalau dah makan meh kita g main tempek2 make up nak tak??? hahaha malam ni tiba2 feeling pula nak buat entry pasal sebelum dan selepas make up artis hollywood ni kan...tapi bukan semua yang hauk pabila tanggal make up ok ada gak yang natural beauty...tapi betul lah tanpa make up mcm mana artis2 ni semua nak hidup, tanpa make up gak dorang ada begitu ramai fans kannzzz...mampooo kalau muka tu dah sedia maklum hauk o bilang la sendiri baper ramai fans dorang paling tidak pown kena kejiss je uolsss...sadisnya idup ini kannn orang yang perfect saja "selalunya" berada di atas...bagi yang kurang perfect tu bergantung pada usaha dan bakat yang sedia ada....eh apa aku melalut ni mcm dah terlebih sudah...sila layan :

rihanna
beyonce knowles
Kim
angie
janice dickinson
tyra banks
madonna
katy perry
lady gaga
pamela anderson

huh nampak tak sentuhan makeup yang begitu mantap :P actually ada ramai lagi tapi aku prefer on the top2 DIVA sajoo...adiosss

5 comments :

Fie aka Tea said...

wah , hot gitu . haha , tu la akibat banyak sangat mekap . natural beauty macam gue kan bagus . cewahh , perasan pulak . HAHA

Amir Izzat said...

ahahhaha..buruk bebenor kalau tak makeup..jadi, gunakanlah kecantikan semula jadi..hahaa... fair and lovely ..

saya_arief said...

hahah...cantik3..

KiFli si Dolce said...

@Fie aka Tea takpelah kalau dah mmg betul hehhe

KiFli si Dolce said...

@Amir Izzat sokonglah fair n lovely hahaha