Apr 26, 2011

On Show: FlashMob di KL Central berakhir dengan kemeriahan.

1st of all...thanx to Abg Remy, kalau ada event seterusnya weols semua dengan besar hati akan join lagi :)

clapping clapping clapping everyone :)

yeay baru je flashmob berjalan dengan jayanya petang tadi...huhu meriah meriah gak tapi sakit sendi ni tanggung sendiri la uols...naik tangga pun sakit tang peha nie...tapi takper as long it feels worth n satisfies to me its enough :) serius kalau abg remy suh datang esok memang aku turun lagi sebab tadi serius tak puas sngt nak buat dance flashmob ni...buat one shoot jer...dengan aku bertemakan baju melayu sangat hazab yer menari mcm slut pown ada gakkk...well that's my attitude who cares...say no to HATERS :)

peace yo adik2 manja...beli la sekilo RM5 :)

thanx to him @zuzu my bff a.k.a my housemate...he always available when ever i need him...yang penting orang tgh sibuk bersiap2 dia boleh g feeling2 macam anak dara kat KFC smbil belek2 magazine haha...kelassss ko

sesudah "memboyot" kat KFC tu weol pun terjah ke lokasi yang sepatutnya weols should stand n dance...kira macam stand point masing2 laaa ~ serious dorang memang banyak sngt ragam apa lagi jom layannnn!

amek kaww~ chef pown turut sama meriah kan hall kl sentral...*dia bukan chef pown just costume jer...but thanx to him sebb invite last minit...dapat gak rasa menari kembali~

tu dia Crew Pilot pun turun padang...mana dorang dapat uniform ni aku pun tak taw...that chiness n basketball guy tidak ketinggalan ok...

kak ana posing comel dengan ice creamnya...dia sngt comel n sporting :)

budak2 hip hop tengah acting membeli Ice Cream kat MCD

the most prettier n sweetest sister :) ima~

ni la akibatnya sebab terlalu lama tunggu hint untuk show start...so sempat la mereka bergossip bagai... :)

once dengar lagu tu...korang tak taw dia punya happening time tu macam mana...sampai office guys yang nak urgent balik rumah terpaksa pending kejap sebb nak tengok apa yang kecoh2 ni hahaha...mmg gempak laaa dari atas smpi ke bawah dancers ni semua terkinja2 dengan meriahnya...aku dengan ala2 orang terencat akal mula la lompat sana lompat sini walaupun step ke laut...time orang nak menari time tu la abang2 cameraman ni sibuk nak record sedekat alam nasib baik tak tertendang :)

part kita orang kat bawah dekat dengan MCD tgh tunggu hint lagu dikir barat then baru masuk menari...time tu laaa ada yang keluar dari MCD dari 7-e dari toilet macam2...

time ni part zapin budi funky~ eh eh abg chef tadi tu la hahaha...tak tahan taw dengan apron bagai...

once show dah settle tu akhir skali semua orang laung~

"HAPPY BIRTHDAY STATION CENTRAL KUALA LUMPUR"

hoye hoye~

yang tak tahan lepas tu ada foreigner mana nak bergambar dengan aku...hehe dah la time tu peluh macam orang baru lepas mandi...tapi tak nak hampakan permintaan peminat kannn so aku pun bagi la chance hahaha...*verangan kejap :)

amacam...encem tak mamat bakal buka kedai carpet kat kl ni hahaha....dia baru smpi ok siap usung beg galas dengan member dia lagi...aku rasa mesti dia teruja sebb weols bawa tarian bollywood tadi :)

sekian dari weols semua...mmg happening giler r....

*psttt dengar citer ujung tahun ni ada lagi taw :) sapa nak join just prepare ur self hehe...ok daaaa~

15 comments :

afrataidinbandaran said...

video takde ke ly?

kau kesah ke?? said...

meriah nye! suke~

K.zoe said...

wahh bestnye, nak join gak flashmob nih.. hehehe. u punye new hair cut ker?? cutenyerrrrrrrrrrrr~ hehehe

cik panadol said...

nak tgk videonye...

KiFli si Dolce said...

@afrataidinbandaran ada tapi malu nak tunjuk...sebb kita menari mcm siall jer :) hahaha

KiFli si Dolce said...

@K.zoe alamak u dah perasan my new hair cut ker?? :P lama dah buat u

KiFli si Dolce said...

@cik panadol video kita tunggu kl central release kan yer hehe...video kat i kualiti kureng =)

_JAAZLI_AHMAD_ said...

happening-nya kifli! nice 1... :)

sasa said...

best nye!!wawawawa..xade vid ke kifli ????

Pojiepooh Abdullah said...

Lain kali ajak i tau, tak ajak i takmo kawan T___T

PojiePooh; Hanya Satu...

cantekk said...

beshnye,,,,
ha video takde org amik ke? haplod la..

KiFli si Dolce said...

@sasa video takde la u :) hehehe *sorok2

KiFli si Dolce said...

@Pojiepooh Abdullah baik kali ni u adalah orang pertama i akan ajak kalau dapat :) *percayalah~

KiFli si Dolce said...

@cantekk si cantek manis...video nyer seganla nak upload :) hehehe tarian sngt hancur terkinja2 je lebih..

Diana Jamal said...

weih! meriahnya dek non! ai.. rugi betoi tak dpt tgk live! wuuwuu