Saya pun ada BE gak!!!

hehe...semenjak dah busy ni kan smpi entry pown lambat nak publish maklumla uols bila diri mula busy idea makin berkurangan dan jari pun start malas nak menari2 kat keyboard type entry...time dulu2 time fresh blogging ni dalam 1 hari tu idea ada je idea datang bertimbun2 tapi skang ni idea makin berkurangan sebab malas nak fikir kot hahaha...rasa mahu menangis je bila lihat blog orang lain entry sangat fresh dari ladang lagi ok boleh update sampai 5 entry satu hari...uols pula macam mana??

sedih kita wak!! tutup muka kejap sebb malu!!

tapi walaupun busy namun rezeki dapat BE tu memang tetap ada...hehe siapa cakap kalau kita busy tak update entry sehari 2 3 tak akan dapat BE :) Alhamdulillah ini rezeki masing2 kan so aku harap dengan adanya BE ni aku pun makin bersemangat untuk terus berjuang dalam bidang blogging nie senyum tak perlu kata apa2~

klik untuk besarkan anak gajah nie :)

BE yang kat atas tu paling lama bertahan adalah produk Lancome Maqui Miracle Foundation ...huh meriah uols nampak nampak nampak begitu ramai sngt yang tak henti datang untuk melihat Produk Lancome meks ni taw...hehe dan celcom tu baru lagi tak sampai pun seminggu...

dan apa yang penting aku pun tak taw awat ramai sangat blogger kat luar sana tu tiap kali dapat BE dorang akan post entry...hehe aku pun dah tak le nak tahan nak gak rasa buat entry pasal BE nie an an an~ lagi satu yang penting keaslian dalam berblogging itu penting...huh penting ker?? setahu aku banyak gak entry aku ni aku ciplak dari orang lain...hahah ayooo abis la pecah lobang sendiri :) tapi takper kalau dah ada rezeki masing2 memang tak kemana2 kannnnn~

huh uols sempat lagi nak promote kan...kalau uols ada yang nak request lagu or apa2 jer boleh lah datang ke blog yang ni yer :) JEMPUT DATANG

ok lah tipah...meks nak g basuh pinggan kejap kat tepi sungai...nak ikot x??? =)

8 comments :

::Budak Degil:: said...

untungnye..sy belum ade rezeki lg nk merase BE ni..huhuhu

KiFli si Dolce said...

@::Budak Degil:: takpe2 lepas ni uols plk dapat :)

Bro Framestone said...

wah tahniah...

bro dah lama xdapat BE.. xkisah dah pun skrg nie he..23x

pe2 pun teruskan berblog ek

Izz Latif said...

~perRgghhhh~
fames lah Kifli skrg!!
huhu
chaiyok2!!
(^-^)

www.izzlatif.blogspot.com

KiFli si Dolce said...

@Bro Framestone sama2 *tersipu2 malu kejap :)

KiFli si Dolce said...

@Izz Latif hurmmm kalau nak kata feymes tu takde mana pown...yang penting chayok2 :)

shark said...

mn ada jeles nie...
xper..
g basuh pinggan dlu..
mn tau ada BE pasni

KiFli si Dolce said...

@shark hahaha :) betol tu g la basuh pinggan :)