try bespeaking sabah dulu aku ya. Harap kamu paham!

aduinaaaa macam mana ni kalau tajuk entry ku pun sudah macam mengasi keliru sama kamu semua urang...harap2 semua paham lah ya! hari ni aku mau becakap sabah sebab rindu betol sudah aku sama kampung ku tu bah...sudah 4 tahun aku ndak tebalik2...dan hari ini sudah masuk 2 hari aku kerja di part time di klcc dan yang penting trasa plk aku ni mcm bekerja di sabah kunuk...yalah bah mana ndak menahan majoriti semuanya sabah juga nahhh apa lagi di karuyuk lah bah becakap sabah sama durang semua...sandi betul sama customer kadang2 ndak menahan meninguk cara kami becakap haha....

kalau ko ndak paham senyum jak kau ya!

ok lepas tu yang bestnya tu kan baru jak bah 2 hari aku bekerja trus bulan depan ni kunuk ada annual dinner nahhh jangan di kasi lama bahh...sudah lah bertemakan Glamour nahh sambatan mu trus lah aku bertukar wajah haha...memang btol sudah dijangka kunuk aku beparampuan...nahh time tu la sibuk mencari makeup, dress, heels n segala kelengkapan yang penting semua sponsor bah!! itu yang paling ndak menahan...
buli kah juga kalau aku mau mcm begini makeup tu nanti??

berani mati betul lah bah kan statement ku ni...sambatan mu rayang ndak ku peduli apa mau jadi jadi lah...kalau cantik aku post la tu entry tapi kalau ndak cantik nahhh paham2 la bah sendiri mesti tu jelik haha...aduinaaa aku ni pown macam mau kehabiasan ayat sudah skang ni...ndak sudah aku taw mau cakap apa sama kamu semua ni...ok laaa geng mau layan movie kejap lepas tu baru tidur penat betul bah kerja tadi melayan customer haha...ok lah selamat malam my pren...

p/s = aku rasa ndak lah teruk mana pown ayat dalam entry ku ni...sebb aku baca balik mcm semuanya buli jak dibaca...nah jangan kau kasi lama bah kalau kau ada ayat ndak paham sila letak di comment box haha...sekiannn~

6 comments :

belais said...

mari sini aku kumen sikit... uina ko.. batah banar nda balik..bikin apa ba ko di sana itu..kanapa jua ko nda mau mulih bah..

heheheh...ok ba tu kalu ko

xazryx said...

paham skit je .HEHE .

KiFli si Dolce said...

@belais mau juga aku mulik na go home tapi study wa punya pasal... :) hahaa

KiFli si Dolce said...

@xazryx hehehe layankan sajooooo

shark said...

waaa

bila jd org sabah bah..
jgn sampai jd dialeg indon sudah bah.

Syuxer said...

kita x berapa paham bahasa sabah..
T.T..apapun malam ni bola kelate vs sabah liga super malaysia..gomo kelate gomo..apa slogan sabah plak?