May 6, 2011

Dugaan sebagai seorang Dancer

Sob~ sob~ sedih uols macam dugaan yang weols tempuh sebagai dancer nie...yelah kesian kat budak2 pompuan hari tu last training hari khamis lepas otw dah nak balik kereta dia kena pecah...grrr~ binawe tol r budak2 jalanan ni tak nyempat2 ko nak rembat harta benda orang kannn...tak kesian ker kat dorang kalau kena kat batang hidung ko sendiri amacam? sedih tak? puaka!

ko memang sesuai dapat title PUAKA!

hurm kesian taw kat budak2 pompuan tu balik dengan cermin pecah sebelah..time tu mek smpi2 je dorang dah bersih kan cermin yang bersepah kat seat belakang tu...hurm lama gak la member mek ni tolong settle down...yelah mek pun turut nak nanges sama taw atas apa yang melanda dorang nie...ada yang lain2 tu datang bising je lebih maklulmla korang tak pernah kena lagi memang la happy semacam...kang dah kena batang idung sendiri baru ko nak terkinja2 sedih :)

dorang parking kat tepi jalan je uols...

amik kaw~ dengan kaca2 tu semua berselerak satu kereta....

hurm tapi tu la manusia semua lakukan kesilapan dah mudah lalai....yolah sama gak perumpamaan nie...kucing mana yang nak tolak ayam KFC seketul depan mata dan pencuri cibai mana yang tak nak rembat barang kalau dah terang2 depan mata...hendak2 lagi kalau port kejadian tu sunyi sepi~ alahaiiii naseb badan harap bersabar jer la yer kepada si mangsa...

atas apa yang mek dapat selidik...very the detective conan! budak2 ni semua simpan handbag dorang kat seat belakang tanpa berfikir panjang...kalau satu takpe la tapi ni smpi 2 3 hurmmm tu yang tarik perhatian si pencuri tu...mungkin budak2 ni kalut kot tu yang pasal dorang ni semua tak sempat nak simpan kat bonet belakang...hurmm tapi uols kalut kalut gak tapi keselamatan harta benda harus menjadi yang utama...betul tak uols??? so kepada uols semua kalau park kat mana2 tu tak kira lah selamat or tidak ensure all you valuable things keep on safe place....THE END...

Quality tak berapa elok...mek tak sempat bawa camera uols :) snap pakai telephone baling anjing nie jer...

hari khamis time tu turn budak2 pompuan yang praktis huh tengok tu betapa gigih mereka berlatih uols..walau pada hakikatnye step dorang senang giler...@POJIE yang duduk sebelah mek ni pun merungut sebb step pompuan takde la susah mana compared to step guys...huh lemah lutut dibuatnya :) yeah belia benci SABUN hahaha...

2 comments :

ini aku? said...

sian diorang..

KiFli si Dolce said...

@ini aku? taw takpe...tapi sebagai pengajaran...so lepas ni dorang xkan buat benda yang sama g