On Show: Practice dance for Sukma 2011 Part 2


salam sejahtera uols semua...hari ni walaupun busy sedikit tapi aku nak gak amik kesempatan ni untuk update pasal show #Sukma2011 yang bakal berlangsung nie...dari ke Titiwangsa weols semua hari ni akan start practice kat Stadium Bola Sepak Cheras sampailah time show ahad nie...kepada korang yang nak datang tu silakan la yer :)

btw korang sure nak tengok kita orang nyer dress code time perform nanti kannn...hurm tak nak comment lebih2 uols nanti kena carut plk aku dibuatnya haha...sngt comel ok macam angkasawan negara taw...tengok la dress weols semua nie...

bayangkan weols menari dengan bola so apa kata anda??

kannn itu baru separuh dari dress yang kita orang pakai...maybe lepas ni ada ropo2 kat baju tu :)
lepas tu kalau dah sarat sampai nak buat step pun tak boleh kann??

wahh begitu gigih wanita2 tersebut memilih baju jangan risau yer kita sama jer...costume takde yang berbeza :)

besarkan bola iteww~

hah tu la bola yang aku maksudkan tu...walaupun nampak besar dan ringan kata kawwww...korang try buat step dengan bola tu memang penat ok...aku tak tipu serius bagi korang yang nak muscle tu memang sesuai buat kat tangan...matilaaa lepas ni adik2 bermuscle haha...

ok beralih plk dengan cerita lain...semalam hari last weols semua practice kat Tasik Titiwangsa tapi malang tak berbau kan...BB milik my sis IMA kena curik uolss OMJAYYY!!! yes kena curi hurm ada yang cakap dia letak dalam beg dan ada yang cakap dia tercicir dan ada yang cakap dia letak kat luar beg...so aku pun naik confused mana satu yang betul pun tak taw...sebab aku sendiri tak sempat nak interview my sis!!!

pic last dari BB my sis...

isk terus betul lah kepada sesapa yang curik tu kan...yess memang tak boleh dinafikan kalau pergi mana2 tu ensure la all your valuable things sentiasa secure sebb mata2 puaka ni sentiasa scan barang uols semua tu...sedih lahh hidup si pencuri tu :(

ok la uols nak siap2 sebab hari ni mak hayam weols nak kita orang ada kat Stadium tu sharp pukul 6PM katanye laaaa ahhaa...

OK DAAAA~