Jun 23, 2011

yeay invitation ke Screening Transformers 3: Dark of the Moon

hye uols dah lama rasanya tak update blog kan...biasalah kita busy dengan menari uols alhamdulillah rezeki mencurah2 ke ladang gandum, sampai nak buat entry pun tertangguh arghh tak kesah lah pasal tari menari tu kann yang penting aku melonjak keriangan sebb dapat invitation dari nuffnang :) aku ingat kan aku ni takde harapan dah lagi nak dapat tiket ke screening tu...

yer la mana taknya tiap kali nak ke Screening tu for sure aku clash dengan event luar, so time tu menggelabah la mencari backup untuk jadi pengganti kita untukwakil movie tu, tapi selalunya kita selalu menaruh harapan kat @Pojie hanya dia je yang mampu tolong kita...but this time kita akan tetap akan gigih untuk hadirkan diri ke Screening nie, rugi kot kalau aku lepaskan peluang sehebat nie...


dan apa pun yang penting aku kena collect tiket tu kat Office Nuffnang before 29hb nie...huh better cepat sebelum terlambat :)




thanx sudi baca..ok daa~

10 comments :

Fha Hzh said...

nak itot gakkkkkk.. huuu

Zachhh said...

See u during the screening! ;)

KiFli MaLLy said...

@zoe ayakkk dah terajak orang lain la u :) next time erk

KiFli MaLLy said...

@Zachhh yeah sure :)

Que said...

tahniah..

Entri bes kat sini Manchester United nak datang Malaysia 3 Julai 2011

eirul89 said...

jgn lupa aku ha ko lupa aku x nk ajak ko tgk wayang lagi hahaha

KiFli MaLLy said...

@eirul89 baikla...nanti lain kali kita lepak2 k

Pojiepooh Abdullah said...

Aku nak sembahyang hajat kasi ko tak dapat mari lagi hahahah kejikan!

PojiePooh; Hanya Satu...

KiFli MaLLy said...

@Pojiepooh Abdullah ko mmg jahat hihihi...

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers