Jun 17, 2011

[Short Entry] RotiBoy Contest


wazup wazup wazup...bagi korang yang suka snap gambar ini lah masanya untuk join contest yang di anjurkan oleh RotiBoy dengan cara yang mudah uols boleh muat turun kat RotiBoy Facebook kemudian kalau terpilih uols mungkin boleh dipilih sebagai pemenang...

BELUM CUBA BELUM TAHU~

jadi tunggu apa lagi jemput klik di sini untuk keterangan lebih lanjut tak pun korang just klik gambar kat atas tu :) arahan yang sngt mudah untuk uols ikut...

kite pun nak try juga lahh ok see u guys shortly :)

2 comments :

Yuyu Zulaikha said...

nak try jugaaa ^^

KiFli si Dolce said...

@Yuyu Zulaikha alamak yuyu nak try abis r...tercampak ke tepi kita lepas ni hahaha