Pagi yang ceria bersama akak BANK



halooo malaysia selamat pagi semuanya...hari ni aku bangun awal dalam pukul 9 pagi sebab nak g bank ganti kat ATM aku yang hilang :) pecah rekod aku bangun seawal macam ni kalau tak mau petang baru aku sedarkan diri,

lepas mandi je terus siap2 nak keluar sebab rumah aku ni dengan branch bank yang aku nak g nie...tengah siap2 nak lukis mata kejap :)

yang tak tahan tu aku ni asal ada urusan je mesti nervous bengong kan! padahal nak g tukar ATM kad je bukannya nak keluarkan duit berberibu2 haha
ok sampai je kat kaunter tu aku pun tnyer nak ganti ATM kad aku yang hilang lepas tu akak kaunter tu suruh masuk dalam deal dengan akak sorang lagi, bertambah nervous uols rasa nak pitam time tu, tapi tetap control comel ala2 KPOP gitew :)

nama aku pun kena panggil

akak bank : "PEAH!"
aku : yer saya!
akak bank : ok en"PEAH" nak ganti kad baru erk?
aku : aha *sambil kelip2 mata
akak bank : cantik mata ko "PEAH"

amik kau, sekali akak bank tu keluarkan statement cantik mata kita wak! rasa time tu juga nak hulur dia RM50 haha...giler tak cantik sebab kita guna contact lens la kakak oiii~

giler mata macam ni akak tu kata cantik :)

kannn lepas dia cakap mata kita ni cantik, terus pecah lobang dengan sendiri nya suara terus kepit duduk put terkepit uols haha, kannnn mana tak nyer akak bank tu pun promote dia jual contact lens uols dengan divanta aku cakap "baik sampai disini saja urusan kita" kita terus angkat kaki dengan machonya...#okbai

isk lambat tol akak tu nak mesej kita, jenuh dah tunggu ni haha..

thanx sudi baca ok daaaaa~