Jul 29, 2011

oh yeah! saya menang thumb drive Lady Gaga dari Nuffnang


ok uols sebelum kita muat turun cerita berikutnya boleh tak kalau kita nak lompat happy skit :) yahoooo

korang ingat tak lagi entry ni I am so Over Addicted to You Lady GaGa! bagi sesapa yang pernah baca tu memang uols semua akan tahu...

ok kalau korang tahu time tu aku ada buat tribute makeup untuk lady gaga lepas tu aku tak budget pun akan menang, so alhamdulillah uols dah rezeki kita dapat :) sngt nice tak haha...

klik untuk ke size gajah...

terkejut gak kita dapat 1st prize iaitu thumb drive lady gaga, oh yer tak lupa gak kepada Nuffnang n DIGI i lap u lebih lagi lah lepas ni hehe...adiossss

10 comments :

Unknown said...

KIfli! Tahniah! bestnya you menang... hehehe

buDak ITam said...

tahniah,,nnt leh pinjam...:)

Ken Wooi said...

congrats! :)

KiFli MaLLy said...

@Azham Vosovic hehhe thanx dude :)

KiFli MaLLy said...

@buDak ITam of course la boleh...demi mak ayam sally hehe :)

KiFli MaLLy said...

@ken tahnx mate!

ibnuismail said...

tahniah....lps nie leh la simpan semua lagu lady gaga.hehe

Fara E's said...

ececeh , nanti tunjuk gambo weyhh ! haha

tahniah ! ;D

Anonymous said...

nak tgk!!! =D

yols, slmt bpuasa

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers