Rasakan minuman berperisa gigi palsu

ni la hostel kita orang..takde kaitan pun dalam citer kat bawah ni

hye uols, lama tol aku tak update blog jari jemari ni pun malas nak menari di atas keyboard, banyak kot cerita yang kita nak share kat semua orang tapi disebabkan busy dan penat tu yang malas nak update :) ni pun sebb terpaksa uols boleh?

motif sngt aku nak cerita tu semua kann, vengong! oit tukar citer, dulu kan kat hostel tu cikgu aku ada cakap kat Asrama Aspura tu memang ada satu kes, biasa la budak2 lelaki ni semua nya pada belah petang selesai je minum petang dorang semua akan turun padang untuk bersukan, kita kalau turun padang wak kita just main bola tampar jer tak pun main bola jaring, puas ati kau???

jadi ada sorang budak ni tiap petang dia akan bancuh teh dalam cawan besar, sebelum dia turun ke padang. Tapi yang pelik bila budak tu balik je ke bilik teh budak tu confirm akan habis, dia pun memang la marah sebb benda ni dah berapa kali terjadi kat dia kot...

ini last mak bancuh teh untuk ko nok!

lepas tu satu hari tu dia dia plan baik punya sebelum dia turun ke padang, coz budak tu tahu benda ni akan terjadi punya r so korang taw apa budak tu buat? korang tunggu yer?

seperti yang di jangkakan budak tu dah minum hampir separuh teh tu, so dengan bangganya dia pun announce kat semua...

budak teh : woi! sapa yang selalu cilok teh aku ni hah
semua orang : ~~~~ takde response
budak teh : ko taw tak sapa yang minum teh aku tu aku dah rendamkan GIGI PALSU aku kat dalam teh tu...so sure sapa yang minum tu confim akan dapat nikmat...
semua orang : ewwww~

dalam banyak2 budak kat situ ada sorang tiba2 termuntah haha, so apa lagi uols malu tak hingat la jawabnya, ko dah lah minum teh orang lepas tu ko dapat extra flavor gigi palsu :) very nice

korang nak rasa gak?


dan yang penting tu nasib baik dia bagi gigi palsu kalau aku dah sah2 aku akan bagi air stokin aku yang berbaas seminggu then aku perah dalam teh tu hahah...jahat tol kalau idea2 jahat ni adajer mencurah...

thanx sudi baca, ok daaaaa~

3 comments :

aimaniman said...

hi dik apa ek rasanya? tapi akak dah rasa air campur lipas... kat kantin sekolah.. ada kepala lipas togel, kaki lipas sebelah.. sodap dah telan dah

KiFli si Dolce said...

@aimaniman hahaha mana la kita taw rasa dia mcm mana kak ...ini lagi bahaya :) rasa air lipas hhuhuhu

suezen said...

euwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww