Blog cenonet aku ada terpampang kat INTREND OGOS!


hey uols 2 hari yang lepas sampai je kat rumah terus aku kena sound setempek
"wah meriah uols blog uols terpampang kat INTREND BULAN NI"
kannn lebih kurang macam tu la alkisahnya, tapi uols tak kisah pun sebab kalau terpampang macam mana sekali pun takde la aku nak bangga sampai ke hulu langat, tak ya nak feeling sngt kan uols kita bersikap sederhana jer oleh yang demikian aku terus buat kenduri kesyukuran

mak get ready i'll be back soon for the kenduri...voley?

ok fine, aku tahu blog aku ni bukan macam blog orang lain yang tiap2 bulan kuar majalah sana sini no need to tell lah sapa sebab semua blogger pernah merasa blog dorang keluar kat majalah kannn, alah kalau setakat INTREND tu uols orang ramai pun boleh je hantar request lepas tu terpulang pada rezeki masing2 kalau ada terpampang la blog pilihan bulanan...

yang aku tak sabar ialah kalau blog aku ni terpampang kat majalah mastika tu hah, ko rasa? hazab ke bisa? kann lepas tu keluar plk title "Blogger Lelaki Terlampau buat suntikan bibir ala2 kila fairy" ayooo rasa nak bunuh diri tak? hahaha

apa pun thanx to INTREND coz sudi memaparkan blog kita ni :)

yang penting aku tak tahan tu tang nama aku, terkebil2 seketika uols mana lah dorang boleh dapat nama aku dari KIFLI ke KIFFY tak ke comel tu "KIFFY" sexy and catchy hahaha...walaupun hakikatnya aku nan hadooo....

thanx sudi singgah...nak amik ciuman ikhlas dari aku mauhx~ gelikan rasa macam nak bagi tapak kaki naik ke muka tak? hahaha lariiiiiiii~

18 comments :

eLLa said...

hahaha..part kalo msuk buku mastika mmg xthn r

| si pemikir comel | said...

ello gojes!mmh hazab kalo masuk mastika..hihihi..bestnye masuk InTrend~
Faymes gitew hihikss..keep it up..continue writing more..and more..
P/S:I love your Gaga entry though..hihihi

cengkerangcipot said...

~untunglah..
hehehe..
kalau masuk mastika tu aku lari dlu.. hahaha

Azham Vosovic said...

ala, comelnya Kiffy hehehe.... mcmne KIff join benda ni?

cx's said...

hahaha. bab mastika tu terbaik! huhu :p

KOMEN-KOMEN.. said...

best la kan.....

- zuriey - said...

tahniah.nanti makin ramai yg dtg blog ni

annorita a.k.a cheekongsejuk said...

kelasss gitu..

Pojiepooh Abdullah said...

anda sungguh lethoop sekarang yer!

KiFli si Dolce said...

@| si pemikir comel | ouh nice...u pun baca my entry ker? ahaks :) thanx for the supporting ya!

KiFli si Dolce said...

@Azham Vosovic u just sent to their email n wait till it publish hehe :) kalau ada luck boleh jadi pemenang uols

KiFli si Dolce said...

@Pojiepooh Abdullah hurmm letop pun tak guna gak pojie kalau kita berblogging hangat2 ayam kannn...

Cikya said...

tergolek-golek aku gelak..
hahaha..
sampai hati mastika tu.. ^^"
tahniah derr..
teruskan usaha.. :D

KiFli si Dolce said...

@Cikya ok sama2 der hahaha :) wah tetiba aku rasa macam cikaro plk :)

cantekk said...

hai kiffy =D
hahaha da mcm hello kitty plak

KiFli MaLLy said...

@cantekk apa yang hello kitty tu nok

Kucing Hitam said...

wah best la dpt masuk majalah
http://long-cham.blogspot.com/

dada24 Xu said...

kate spade handbags
new balance shoes
ferragamo outlet
burberry outlet canada
ralph lauren outlet
coach purses on sale
nike free 5.0
true religion jeans outlet
discount nike air max
instyler max
reebok shoes
fitflops
supra outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren outlet online
burberry outlet stores
moncler jackets
nike cortez white
armani exchange
ghd
ugg boots
nhl jerseys wholesale
coach factory outlet online
north face uk
pandora jewelry outlet
louis vuitton uk
white converse
cartier love ring
true religion uk
adidas nmd uk
toms outlet store
yeezy boost 350
lacoste polo shirts
nike air max 95
20160806CAIYAN