Detektif : Jom siasat milik siapahkah kesan lipstick ini?

hye uols,

hurm hari nie kita nak siasat kesan bibir sapa yang ada kat dalam bilik aku, kisahnya seperti berikut hari tu sekelompok TKG datang kerumah dan kebiasaanya kita orang akan masak, memperagakan hasil rekaan pakaian sendiri dan juga gossip, yes boys like us do love gossip so please be do jealous with us :)


oh yeah, kalau di amati skala dan ukur lilit bibir tu nampak sngt owner kenapa bibir ni begitu rakus yer, masalahnya sekarang rumah aku tu takde perempuan tulen semua hadek2 yang berangan bila drag jer uols :) hurm so ini merumitkan keadaan sebb yang datang rumah tu ada 7 orang kesemuanya so how am gonna solve this problem?

sedih juga rasanya bila owner bibir ni tinggalkan kesan diantara bingkai cermin ikea aku tu, aku nak padam sayang dah bibir2 kawan kat situ takkan nak kesat kang makin teruk dibuatnya, aku malas nak tengok tutorial "macam mana nak hilangkan kesan gincu pada dinding rumah?" wah2 agak agak korang ada ke tutorial macam tu kalau ada sila tinggalkan komen :)

so dibawah ni diantara mereka yang dikenal pasti milik kepada kesan gincu di atas, jangan terkejut kalau ada diantara mereka ada bulu yer maaflah mereka tak sempat nak bercukur diri,

bermula lah permianan padan dan suai

si bibir berkilat, aku pun syak dia yang buat. Anda bagaimana? hadek2 sngt lip gloss nak shining

kedua bibir bangsawan, dari bibirnya saja kita sudah tahu mulut beliau amat bercili yer, kalau tak nak kahak pedas kat muka better jangan cari gaduh dengan dia ni.

si bibir litup, kenapa? kecik molek merah je bibir budak ni, serupa anak dara kannn? tapi sayang berbuah pisang uols :) cik ki makan hati dengan dagu milik tok siti itu yer :)

confused kejap cara dia senyum pun kita dah tahu yang dia ni macho kan? wow kesan bulu dicukur merata2 keliling bibir budak ni..rasa nak bagi dia rawatan laser je confirm dia suka :)

hurm yang ni no comment! asal bergambar mulut dibuka separuh sebb nak bagi masuk udara dari mulut, ada potensi kesan bibir ni milik dia.

hurm aku tak tau nak comment apa kat bibir budak sekor ni, akak confused dek! confirm budak ni pun confused identiti kan? feeling jejaka hot tapi kalau pakai gincu apa kah itu petandanya burung murai berak bersepah malu tersipu sipu.

last but not least, minah bulu, ya ampun kalau sebut bulu dialah raja segala bulu ko tengok janggut bersepah kecik hati kiambang nak bagi service comolot pedih terguris dek janggut tak tumbuh ala kadar ni tak kuasa dek non, dah sah2 ko aku suspek last sekali sebb takkan ko nak pakai lipstick aku dengan janggut ko yang tumbuh subur ni kannn, *matilahhhhh hadek2 skang ni :)

hurm so macam mana? best tak main suai padan bibir yang tak berapa nak seksi ni? so korang amatilah kesan gincu pada dinding tu kemudian korang sebut number berapa suspek korang berkenan ok...akak tunggu jawapan dari uols semua

yang pastinya bukan pakcik kita ni ok, bibir pakcik ni mmg asli merah gitew...

p/s : datang rumah orang buat jahat memang best, kalau aku tahu sapa yang buat cuka getah adalah hadiah paling berkat skali dek!

#sekian dari budak gol dan gincu dan jangan lupa skodeng iklan dibawah itu yer :)




No comments :