Event : Melompat bersama Nazrudin Rahman (EURO2012)

hye uols,

hari tu kita orang ada pergi event mytv3 ni kat Empire Hotel sempena dengan Euro 2012 Real Fans Real Football, ntah macam mana aku godek2 pic ni ternampak plk so ada lah bahan aku nak buat entry untuk kali ni :)

datang bersemangat pakai baju merah uols :)

tugas weols senang je weols datang bagi support dan pegang setiap bendara negara, hurmm time tu aku dah tak ingat aku pegang bendera apa ek? dan yang penting dorang shoot ni LIVE sempat buat rehearsal kejap jer kemudian crew mytv3 bagi setiap sorang Jersey from Adidas :)

Hazeq dan EJ sempat turun join siap ada yang amik MC ok semata2 nak join...

time tu persembahan tarian modern from Floor Fever sorry if i get it wrong sebb dah tak berapa nak ingt lah, dan pengacara dia time tu abg Naz he was totally sporting and awesome :)


masa untuk lompat, hamek kau EJ siap nampak pusat Bollywood gitewww

bila dah settle semua shoot tu weols menjamu selera dengan lazatnya, ramai betul crew2 yang melibatkan diri uols, sesak kejap ballroom tu :)

they got like hundreds of dessert ahaks

last but not least instant photoshot kenalah ada untuk buat kenangan kan, kita orang datang berempat so to be fair semua kena dapat 4 keping gak hehe sangat meriah lah sebb event2 macam ni banyak buka mata aku untuk bergaul dengan pelbagai manusia :)

p/s : event yang meriah hope to seek another event in the future

#sekian dari budak EURO2012


*Cantikkan kulit anda dengan BIOTHERM

*Minyak wangi Berjenama 40% off

*Dapatkan deco dan pelekat menarik dari FancyBugs

1 comment :

freemahesa said...

akhirnye jumpe jugak blog yg tulis pasal euro 2012. Klu korang minat sila join euro2012 fantasy league kat siniEURO2012 Fantasy League