Apr 27, 2012

Preview Screening : The Avengers


hye uols,

cerita ni memang best, 1st tu bajet cerita ni sure akan terlalu serius dan cerita ni akan fokus macam mana superhero beraksi untuk pertahankan dunia dari ancaman musuh, tapi sebaliknya kalau korang tengok sure korang akan tergelak2 memang tak kering gusi walaupun dapat seat 2nd last aku tetap bersyukur seadanya :) tak sia2 aku buat entry ni akhirnya dapat gak aku invitation ni kannn

Sinopsis
Kembalinya Loki (abang angkat kepada Thor) dengan satu matlamat untuk mengambil kuin tu untuk membentuk satu askar dan ingin menawan dunia, tapi dengan kehadiran Hera (The Avengers) telah bergabung tenaga dan menyelamatkan bumi dari ancaman Loki dah terus menawan dunia,

saya ulangi yer cerita ni memang lawak dan tak kering gusi bagi mereka peminat tegar cerita marvel di luar sana adalah satu kewajipan untuk tengok movie nie k...

pssst~ aku baru lihat kelibat cik epal bersama pakwanya tu, hurm takdelah tinggi mana pown 2 budak cenonet ni, maklumlah aku tak pernah tengok mereka secara live but then ok lah nampak sama seperti dalam blog ahaha

lepas tu nampak nisa kay juga yer tengah beratur nak beli popcorn, maaflah yer kalau nisa k terasa diri ko kena carut time tu kita orang tgh membuat lawak tapi takde kaitan pun nak carot2 ko :) peace

last but not least budak campus aku sendiri yang begitu suka akan berblogging pada masa yang sama dapat tengok wayang free hehe....thanx to ella nnti kalau dpt screening g kita g tngok sama2 k :)

#sekian dari budak screening :)

6 comments :

vecasts said...

Jom Layan Tv dan Radio live online Teradapatnya pelbagai channel yang dapat ditonton dan didegar secara live Sila

Terdapatnya pelbagai Tv dan radio online percuma diVecastslv
Malaysia Tv
Astro Prima
Tv 1
Tv 2
Tv 3
Astro Ceria
Astro Oasis
Bernama TV
Radio Malaysia
Era Fm
Hot Fm
Sinar Fm
Suria Fm
Thr Gegar
Sport Channel
ESPN
Star Sport
Arena
Music
Inodesia Tv

Just visit MY site Free For All Vecastslv

ellaNadj said...

Beres beres hikhik :)

RazFiRa said...

hmm bestnye x tgok lg

Kifli Mally said...

@RazFiRa then u should go serious best giler :)

AlyzaFisol said...

ade jugak ke di premiere aritu...kalo dak, boleh ler berkenalan.. :)

anyway, salam perkenalan disini yaaa... (^_^)

Kifli Mally said...

@AlyzaFisol hello :)