Zizan Abdul Razak terlantar di rumah sakit.

hye uols,

semalam tengah duduk usha home kat FB tetiba je nampak pic Zizan ML ni, kenapa dengan dia? sakit apa? bila terlantar? aku sendiri pun tak tahu lagi apa puncanya tapi apa yang pasti zizan dimasukkan ke hospital sebb dia terlalu penat berkerja uols hingga takde masa untuk berehat, mak ai betul ke smpi macam tu skali uols?

apa pun zizan harap cepat sembuh dan jaga diri elok elok, ko penting dalam perlawanan Super Spontan skang ni. Tanpa ko zizan tak hidup gak super spontan tu kalau nak harap Johan takle gak kalau takde gandingan Mail Lambung dari awk :)

Zizan harap cepat sembuh yer


Anggota kumpulan Angsa Ganas dalam Rancangan Super Spontan iaitu Zizan Abdul Razak di masukkan ke hospital kerana kesihatan yang tidak memberangsangkan. Mari kita doakan semoga Zizan kembali sihat seperti sedia kala. Amin :)
sumber dari FB

rindu lawak zizan

p/s : lepas ni banyakkan rehat ye zizan jangan asyik kerja smpi kesihatan terabai...

#sekian dari budak prihatin.