Mar 28, 2013

Dinner: Kaw Kaw Burger Bakar di Loka Makana Puchong.

hey uols,

hello hello hello, haiyoooooo makin meningkat tua ni makin aku jadi pelupa sampai makanan yang aku makan minggu lepas aku dah lupa
but not to worries cos i don't give a damn about that!!

korang penah makan kat area Puchong tak? Kat Lokas Makana Arena tu?
satu kawasan yang dikelilingi oleh kedai makanan tapi apa yang membuatkan aku tertarik nak dinner kat sana sebab Burgernya. 

Memperkenalkan kat korang Kaw Kaw Burger Bakar yeah~

 
Burger Kahwin (Daging & Ayam)
Burger Cheeze Single
 
 dan kalau korang tambah RM1.50 korang akan dapat 3 keping sosej yang disaluti dengan Mustard Sauce yummy!
Selain dari itu sempat juga kami order menu sampingan seperti Mee Bandung dan juga Mee ketam.
Mee Bandung hanya Rm 5.50
 Mee Ketam Rm 5.50 
tak sempat nak rasa mee ketam ni, tapi kawan kita yang rasa dia cakap sedap je selagi boleh telan semua bagi dia sedap jer haha. Mee bandung tu nampak macam menyelerakan tapi maaflah tak boleh nak makan habis sebab minyak tu ya ampun dah macam boleh tutup saluran jantung aku dengan serta merta. Maaf minyak terlalu banyak hanya udang tu saja di habiskan ^_^
Laicikang yang terbaik, sejuk kan badan ketika malam yang panas ^_^
harga sorry tak taw. ala paling tidak pun 3.50 hengget je kan

Lepas ni confirm banyak makanan lagi aku akan buat review yer sebab kawan aku semuanya kaki makan ^_^ maklumlah kacukan badak air semua asyik lapar je haha
 Stay Goddess

7 comments :

KiD said...

waaahhh.. keenakan terasa.. yummehh!!

Kifli Mally said...

@Hidayah uols plz rasa, jgn terlepas peluang sebegini ^_^

Kifli Mally said...

@KiD burger bakar abang burn pun not bad uols

YaNa Yassin said...

Good lah Food review uolsss :)

Kifli Mally said...

@YaNa Yassin eh eh carut ke apa tu nok :) hehe

zzyytt said...

kyrie 3
vibram fivefingers
yeezy boost
jordan shoes
kobe 11
asics shoes
nhl jerseys
air jordan 11
nike flyknit racer
air jordan 12

520abc said...

0806jejenike air max 1 leopard gris femme Le asics nimbus homme solde harnais de sécurité pour enfants de ces air jordan pas cher du tout deux Kelty Child Carriers est nike femme internationalist beige définitivement une amélioration. Stockport est new balance 999 blanche pas cher l'un des arrondissements les plus peuplés air jordan en suisse du Grand Manchester avec une air jordan classic homme population de 281 000 habitants. new balance femme gris et argent