Eh! awak ni dalam blog tu kan?



hey uols,

semalam tu lepas balik dari genting sebab ada event singgah kat Mali's Corner kejap, kalau pergi mali's corcer tu confirm aku akan mencekik Char Keow Teow paling cikai pun nasi lemak ayam, huh tu lah rutin diet harian mak nok! tu lah tubuh mak cantik jangan jeles haha
sampai je kat mali's tu nampak segerombolan obor-obor apa lagi mek pun pergi lah dekat sikit sebab kawan jumpa kawan selaut takkan pula nak sombong kan nanti tak pasal kena pacak tumit heels kat kepala. Daaa pula mak tak cantik ^_^ peminat lari kang, peminat ni bukan boleh caya sangat semua hati busuk, nak idola tu muka yang cantik terletak je kan kalau muka hazab terus UNLIKE.
hah tengok macam akak ni, steady je uols, tetap ramai peminat walaupun bulu ketaik off side, siap peminat request nak buat video lagi macam mana penjagaan bulu ketiak secara sihat dan semula jadi. ^_^

ok bila sampai je kat dorang tu salam lah pusing satu meja uols sebab pasukan obor-obor memang ramai uols kalau kumpul satu KL memang tak akan pernah cukup. Salam punya salam ada sorang ni very decent guys I presume 
"Eh awak ni macam kenal lah?"
"Eh kat mana tu pula wak?"
"Awak yang dalam blog tu kan?"
ok bai ada juga orang baca blog aku, wah tak sangka 1st time jumpa orang yang mek tak kenal cakap macam tu, time tu apa lagi uols kita dah feeling sekeping malam tu tak yah makan nasi lemak ayam pun dah kenyang uols ^_^
tak sia-sia akak tinggal kan tabiat lama akak tu, merempit bersama jantan jalanan. Tapi syukur akak dah berubah dhek akak sekarang ni lebih kerap duduk rumah dan banyak berblog. Kalau mak aku tahu ni confirm dia akan buat kenduri syukur satu kampung haha.
hah uols betul tak tipu kadang-kadang tu sampai ke padang bola sepak cheras aku update blog taw, ko ingt aku saja2 je nak pergi padang bola sepak tu? dah memang sah2 lah pasal ada abang bola sepak uols lagi bersemangat dibuatnya. 
ok lah uols akak berjanji lepas ni akak tak nak malas-malas dah, akan akan rajin update blog, ni akak buat bukan untuk sesiapa2 tahu, ini semua untuk korang yang dikenali sebagai Readers aku, dan aku pun sayang juga lah kat silent readers aku tu, walaupun korang hanya masuk blog aku baca apa yang patut dan tinggalkan blog akak terkapai-kapai kan. Sikit pun tak usik blog aku contoh macam like ker follow ke haahaha
ok la uols jumpa lagi yer, laki mak dah panggil tu suruh balik kena siapkan ayam belanda masak 5 rasa uols, ada masa akak update blog lagi ok. 

6 comments :

Izz Latif said...

Makin fames lah dia pasni
hehe

Hanih Borhan said...

Salam...

Wow, haha, sekali baca terus t'tarik nak follow...

This is my 1st time here, singgah dari blog Cik Nisa Kay...

Hey, stay fabulous! :)

Kifli Mally said...

@Izz Latif haha feymes ker? ok lah dari takde kan uols. Nnti boleh lepak sama uols kat QB

Kifli Mally said...

@Hanih Borhan bukan je fabulous uols, stay Goddess juga penting uols, feeling victoria secret katanya

YaNa Yassin said...

Waah, curlasss tau pemes orang kenal :). Blogger tersohor tak lama lagi nie,.. Nak signnnnnnnn . :))

Kifli Mally said...

@YaNa Yassin kita berangan je la uols hahaha. Feeling je