Gambar: Tarian ’’Main Zapin’’ Aswara

hey uols,

Minggu lepas mek dan kawan mek sempat juga lah turun padang ke Aswara bagi menyaksikan satu persembahan yang cukup bertenaga yang diberi nama "Main Zapin"

Persembahan : Tarian ’’Main Zapin’’
Hari/Tarikh : Jumaat – Ahad 1–3 Mac 2013
Masa : 8.30 malam
Tempat : Panggung Eksperimen ASWARA
Tiket : RM30 (dewasa)
RM10 (pelajar)
 

Aku pun tak tahu berapa lama mereka ambil masa untuk hasilkan koreo dan step yang "cantik" seperti tu. Dan seperti biasalah kita sendiri pun kalau dah perform confirm akan ada yang gugup haha. Ada yang lupa step uols. Terlalu nervous pun tak boleh juga kan

Step yang modern/kontemp memang unik dan bertenaga tidak lah terlalu diterapkan kepada traditional semata. Tak tahu nak terang apa lagi kat uols semua, hanya diri ini je yang tahu betapa bestnya bila melihat secara live.Oh yer kalau tak silap mereka ada record dan korang boleh dapatkan dalam ventuk CD ^_^

Penutupan persembahan disertakan dengan joget lambak. Mek menari uols? ko rasa, ala setakat step zapin bunga dua hah. Jangan smpi aku buka step hokay nanti confirm tak berhenti. Ahaks~


4 comments :

secantikmanis said...

hello kiflimally.. i ingat u budak aswara.. sebb member i ada study situ.. btw, i suka dengan personaliti u masa dekat event nuff party bash haritu..

Kifli Mally said...

@secantikmanis haha no lah, member i pun banyak study situ :) yang penting kita enjoy je wak ^_^

Rawlins byRawlins said...

Uols...
Next time ada tarian2 nie ajak iols ye
Please

Kifli Mally said...

@Rawlins byRawlins boleh uols :)