Mar 6, 2013

Hairul Azreen dan Kifli Mally senyum pewittttt~



hey uols,

yes me dan Hairul Azreen Fear Factor pernah bersama-sama dalam menjayakan Jom Heboh 2012 pada tahun lepas berlangsung di putrajaya. Time tu 1st time aku nak cuba macam mana rasanya bertemu dengan retis-retis ni semua.
So far retis ni takde sorang pun yang kekwat semuanya happy go lucky haha.
the best part ialah bila pic mek bersama dengan hairul azreen ada terpampang kat fan page dia, tak kisah lah PA dia yang buat atau orang lain yang tempek tapi yang penting Senyum lebar sampai ke telinga hahaha

eh eh lepas tu ada minah tu cakap aku macam bruno mars? feeling sajo semua tu borneo mars ada lah hahaha. Kepada kak ruzaimah rahim yer saya memang xstudent UNIKL, so kalau awk kenal maksudnya awk ni senior kita lah yer hehe.

2 comments :

dada24 Xu said...

polo ralph lauren men
reebok
jordans
burberry bags
cheap ray ban sunglasses
nike air max 90
michael kors outlet clearance
coach outlet store
adidas gazelle
nike free flyknit 5.0
true religion outlet
omega replica watches for sale
uggs canada
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
polo ralph lauren outlet online
fitflops shoes
jimmy choo outlet store
versace sunglasses wholesale
wholesale nike shoes
tiffany jewelry outlet
discount oakley sunglasses
oakley sunglasses outlet
lebron james shoes 2016
cheap ray bans
coach factory outlet online
tiffany jewelry
ralph lauren uk
coach factory outlet
true religion
ray bans
coach outlet online
black timberland boots
pandora charms uk
cheap nfl jerseys
20160806CAIAYN

dong dong23 said...

tory burch outlet
retro jordans
ralph lauren uk
cheap jordans
michael kors purses
michael kors handbags
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet stores
ghd flat iron
uggs on sale
ugg boot uk
toms outlet
ralph lauren clearance
nba jerseys
coach outlet store online clearances
michael kors outlet clearance
ugg boots
coach outlet store online
new england patriots jerseys
los angeles clippers jerseys
gucci handbags
lebron james shoes
michael kors outlet
supra shoes
coach outlet
louis vuitton outlet
rolex watches
true religion outlet
boston celtics jerseys
air jordan 13
coach outlet
vans shoes
replica watches
hermes handbags
gucci outlet
cheap uggs
hogan scarpe
ray ban sunglasses outlet
timberland boots
kobe 11 shoes
20168.16wengdongdong