Mar 27, 2013

huh pandai pun hormat orang ingat kan tak reti dah?



hey uols,

nanyi kejap boleh~

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner 
You kata you keluar dengan kawan you 
But when I called mak jemah she said it wasn't true..fullstop

semalam mek tengah dok sibuk edit picture utk diupload ke Instagram ada pula haters dari mana ntah tiba mention kita kat twitter, 
 oh god the word is sooooo mean, 
budak ni memang jahat dia cakap lancau kat kita? 
dia tak taw ke yang mek ni pompuan tulen asli dari ladang yang segar, 
haha aku taw dia tu ngidam nak berkenalan dengan mak lah tu. maaf tak layan
 lepas tu semalam mek takde keje, mek pun apa lagi stalk lah dia nye twitter page sampai ke facebook aku cari, dan yang penting hazab gila muka dia, bagi ibu yang mengandung please jangan tengok kang tak pasal-pasal dapat anak muka macam mamat ni hahaha

, dan yang penting budak kampung aku juga budak sabah negeri dibawab bayu yang tengah bergolak tu. 
so dari cara dia bercakap menggunakan ayat very the baku tu sah dia ni orang SULUK atau TAUSUQ

dah lama x mengajuk dalam bahasa suluk, 
" aduina oto, kari kau basuntuk kita? " haha hope it mean well ^_^

well darl mek tak berminat shhhh pergi main jauh-jauh haha
oooo rupanya budak ni memang takde keje hobi dia suka kacau orang even @blogrmy pun dia mention sekali. Ada lancau gak ker? hahaha

tapi mek nak berterima kasih lah dengan haters, mek respect uols seadanya sebab tanpa uols mek tak tahu apa kekurangan yang mek ada selama ni, even kawan baik korang sendiri susah nak bagi tahu apa kelemahan yang korang ada sebab mereka asyik nak jaga hati uols semua.
haters ni apa dorang peduli pasal hati korang yang lembut merah jambu tu haha, yang penting dia cakap apa yang dia tak puas hati full stop... 
perlu kah mek nak makeup kalau dah sedia kala cantik
kbai~

No comments :