Mar 15, 2013

Mana satu yang comel? korang boleh tolong pilihkan?



hey uols,

nak minta tolong dengan korang sikit boleh? 
hehe jangan risau korang semua boleh decide mana satu korang suka.

macam mana ek? ok start dari 2 tahun lepas lagi aku nak sangat ada online shop aku sendiri yang flexible semua orang boleh ikut cara aku bergaya, so a few of my friends ada cakap"EH nok, mana uols beli clutch tu? mana uols beli Baju tu? seluar tu?" dan mak pun bagi tahu lah kat certain-certain tempat yang dorang boleh pergi. Alaaaa standard budak kita nok dorang tu main tanya je, pergi carinya tidak juga kan, ko rasa? selagi tak nampak depan mata selagi tu dorang takde intention nak beli.

Eh banyak pula cerita mak ni kan?
ok so you guys lebih hebat didalam bab-bab menilai ni kan so mana satu korang rasa sesuai untuk logo online shop Jambu Wardrobe (Please do Like) yang baru ni. Just incase if I dont received any feedback from this entry. I would definitely ask or directly refer among of my Friends :)
1
 2
 3
 4
 5
6
7
 8
9

hurmmmm so far I only got like 9 designed. So mana satu lah yang berkenan ek agaknya?
kalau aku dah tertarik dengan logo number 9,
I do love the J work, it kinda sleek and smooth just like my style, soooo jambu~
I would love give extra credit to NisaKay.com n Si Bedah yang amats cantik, kerana support mek capai hasrat untuk buat online shop ni :)


8 comments :

bellarisza vienetta said...

semua elokkkkkk..num 9 tu cantik gak

Lynn Easyanz said...

nok..ce kartun no 9 ltk kt design no 5..design no 5 mcm creative skit..art gitu..hehe

Kifli Mally said...

@bellarisza vienettaouh thanx bella :) saya pun setuju no 9 tu

Kifli Mally said...

@Lynn Easyanz lyn, aha betul lah? kita baru perasan background color no 5 sngt nice :) harus ditukar kejap g. Hebat idea mak yam haha

Lynn Easyanz said...

dh tkr nant jgn lupa share..mak yam nk tgk jgk nok..hehe

Kifli Mally said...

@Lynn Easyanz okie dokie "_

FSYN NK said...

iolss sukeee design number 6.

nnt letak laa Jambu Wardrobe punye tulisan..

huruf J tu boleh pilih font yg lagi lentik nyahh

Kifli Mally said...

@FSYN NK amboi nok, suka color pink je ko kan :) nanti sama plk dengan uols Opssss~