Mar 7, 2013

Nuffnang Birthday Party Bash ke 6

hye uols,


Sabtu yang lepas mek sendiri turun untuk celebrate Nuffnang Birthday Part yang ke 6, bertempat di Lust KL, tahun lepas bash yang ke 5 mek tak dapat nak hadirkan diri atas sebab yang tak dapat di elak kan ^_^

tahun ni memang meriah dapat sambut bufday dengan Nuffnang sebab kita lahir 24th feb dan Nuffnang 27th feb *kalau tak silap aku lah, tapi atleast pada bulan yang sama kami lahir Ahaks~ 

ouh god seriously last weekend was the hectic weekend ever. Korang bayangkan lah dari pagi tu aku kat bentong tengah handle event #Save Our Rainforest Race 2013 petang tu straight utk ke Nuffnang Party serious sangat penat . Tapi sekali jumpa blogger member yang lain terus hilang semua penat tu walaupun muka always sunburn akibat aktiviti luar.

Hanya gambar ni jer yang aku dapat snap dan selebihnya aku cilok dari NisaKay.com hehe tq anak mak sorang ni ^_^ nnti kalau jumpa mak belanja uols aiskrim potong haha

 wah siapa sangka dah 5 tahun aku stick dengan ko Nuffnang,
so after this gimme more job hokay? haha
To Nuffnang there's not much i want to say, just stay to be No1, hoped to be more successful within these coming years. Joy n property wah dah banyak tagline Mcdonal prosperity jer.
Muah lots of kisses stay gorgeous~

P/S:  maaf lah gambar yang tu je aku dapat snap sebab time ni battery camera aku dah blink. Ouh sedihhhhh sngt~ Gambar selebihnya korang boleh usha DI SINI


4 comments :

Mira Cikcit said...

Heee.. Gambar kiteww pun ada laa.. hehe

Kifli Mally said...

@Mira Cikcit banyak lagi pic boleh tengok kat Nuffnang facebook uols

LeeN FadziL said...

ohmai... ada gak muke penyebok sy kat cni.. nais...

Kifli Mally said...

@LeeN FadziL haha ok lah tu :) boleh buat kenangan hehe