Update sikit jer.



hey uols,

oleh disebabkan mek still bercuti tapi otak mek ni tetap teringat nak update blog taw. So ini satu pic buat korang yang rindukan muka mek yang comel ni ^_^ 

malam ni mek tak boleh nak tidur lah uols, biasalah dah sampai kat tempat orang excited dia lain macam memang takde masa nak berehat. Pagi tadi mek ke Pasar chatuchak mereka kat mo chit station kalau korang naik train lah.

oh mai tak sabar nak share pengalaman ke sini uols ^_^ 
ada macam cerita nak hapdet tapi tunggu lah yer mek update minggu depan.
Tom n Toms Coffee yang buka 24 jam, kat sini dia ala-ala starbuck dan juga dunkin donuts.
itu yang sempat snap picture ni kat Desktop yang mereka sediakan ni.
mek pun tak taw lah dia pakai tenet apa laju bebenor. Unifi pun tak lagu mcm ni uols!! opssss
dalam pic ada kawan FB mek tanya ek mana rambut color karat mek yang kat depan tu, dah color hitam balik lah uols sebab balik dari bangkok ni nak feeling cari keje. Dah sangkak uols balik dari bangkok dah over spent kat sana haha. 

Kalau korang yang dah biasa berambut color tu cuba color hitam balik, confirm nampak muda 10 tahun uols ^_^ kenapa tak percaya ker? ok lah uols nnti kalau ada masa mek update lagi ok.

2 comments :

Izz Latif said...

Nak kerja ea? I ada satu job position untuk u nak tak? serious ni nak cari orang ;)

Company fashion + corporate

Kifli Mally said...

@Izz Latif ok nnti i text u k