Akhirnya sampai juga McDonald area Bandar Sri Permaisuri.




hi uols,
Dah setahun lebih aku duduk kat Bandar Sri Permaisuri ni, yang sadisnya aku tak pernah nampak satu pomen pun yang delivery McD. Sungguh sadis kan? 

Tambah-tambah lagi area rumah aku ni aku hanya nampak abang Dominos dan Pizza Hut je yang keluar masuk kat guard house tu. Tak pernah aku nampak orang buat panggilan McD kat sini dan yang penting nya aku sendiri tak pernah nak call bertanya sebab kawan aku cakap kat sini memang tak cover. WTF~
Sri permaisuri mana dek? abang sesat lah! dari semalam abg cari rumah adik.
So malam ni kawan aku mengidam nak makan McD, so dia pun try lah order secara online melalui McDelivery Malaysia. Website official katanya kalau nak place order via website. So kawan aku pun try lah register dan masuk kan alamat rumah kami.Tup tup tup ada dalam senarai. Dekat je outlet tu area Taman Connaught, kiranya outlet area Taman Midah tu jauh lah yer haha.
confirm lah ada dalam senarai, kat area cheras ni hot spot kot!
kat sini lah penduduk nya yang ramai di huni oleh hadek2 yang sentiasa berada dalam kelaparan. 
kalau nak order melalui website dengan syarat korang kena beli at least RM18 dan ke atas.
 part yang paling best tu bila kotak Delivered tu bertukar menjadi Warna Hijau abang rider tu betul2 dah ada kat depan rumah ^_^ serius mak tak tipu nyah, lebih kurang dalam 40minit je
"Eh nok dah delivered lah, dah tukar warna hijau"
sekali tengok depan pintu abang tu dah siap2 nak pass item kita orang.
"Eh abang, jemput masuk" ko rasa?
Payment: Cash On Delivery. 
 serius lepas ni aku akan makesure order banyak ^_^ 
Oh pucuk dicita ulam mendatang, orang nak belanja Burpppp kenyang~ Alhamdullillah Terima Kasih Kak Adelia Amsah Sebab belanja kita Mcd Delivery. Moga murah rezeki yer. Yeah

Sebelum korang nak carut akak yang cantik ni, korang cermin dulu uols tu dulu. Kalau body uols tak sama macam akak yang umpama badak berendam ni, jangan ada hati nak carut k. Lagi satu akak nak pesan kat uols semua, kalau dah tahu area rumah korang tu hujan tak kisah lah lebat ker? renyai ker? rintik or gerimis ker? jangan jadi BODOH yer nak juga buat delivery.

Budak terencat pun tahu kalau hujan orang duduk rumah tak boleh nak keluar. Ada faham?

Stay goddess people~

1 comment :

Hanim Nadzri said...

Cengal Dgn Bayu Tasik 2 Condo selang dengan Cemara Apt je kan? Aku try Order delivery, dia kate xcover Bayu Tasik 2 plak...nasib baik operator tu xtau ape2 kalu tak....aku toot....toot....kan dia