BOBO di kecam lagi dalam video baru Parodi - Kisah Hati




 hi uols,

Choiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~ semua nak feeling jadi keyboard worrior kan, sekor2 dok melayan video si BOBO tu lepas tu ada hati nak komen. Eh tapi betul juga video tu dibuat untuk minta kaki, minyak panas, cuka getah dan sebagainya.

Tak kisah lah dia nak minta kaki ker? Tangan ker? Muka keR? 
kalau korang tak suka korang boleh blah, kalau nampak nama si BOBO tu korang boleh je ignore. Tapi biasalah MELAYU benda yang menarik perhatian confirm nak tengok. 
#eh kenapa ko asyik cakap MELAYU je?
aku punya sukalah dah memang MELAYU je yang hati busuk, pendengki, tak le nak tengok orang lain sama senang. Yer aku tahu CINA, INDIA dan CHINDIAN pun sama, tapi aku lebih praktik kan pada MELAYU. Sebab itu adalah kenyataan. 

Memang kita ni duduk kat kelompok melayu so banyak penceritaan tu lebih kepada sesuatu kelompok tu jer. ^_^  ada faham.
Yer bobo mak tahu ko memang cantik forever kot :)
oleh itu teruskan lah keje gila ko hasilkan video yang vogue dan kebabom ok. 
just one more thing yang mak nak add. Kalau boleh buat video yang lebih ekslusif not even yourself can tell.

 so kepada korang diluar sana walaupun korang benci dan jijik melihat orang seperti ini, percaya lah better korang just duduk diam-diam dan tutup aib uols sendiri ^_^
korang nak tengok video Parodi mak ker?

hah jangan ingat si bobo ni sajo yang feeling dok buat parodi. Korang tunggu jangan terkejut tengok parodi dari mek ok. Bai uols

stay goddess people~

 

No comments :