May 24, 2013

Feeling nak jadi seperti Rozita Che Wan.




hi uols,

hmmmmmmmmmm so maksudnya selama ni memang jelas lah kau seorang yang kuat sangat feeling. Walaupun kau tahu dan sedar akan kecantikan kau yang tak seberapa tapi kau tetap nak mengubah diri kau kepada Rozita Che Wan,
Yer aku pun tahu Che Tah tu ada asset yang terbaik walaupun dah berusia sedikit kannnn tak setuju gitu? Ko rasa ada ke dia guna produk jamu mak dara, tak pun produk kak ton, atau jamu perapat seperti yang di canang oleh blog kak senduk!!!! bukan main tip top lagi breast dia kan? span padding lebih ker? ko rasa? makin hati ok sesiapa yang tengok dia berlakon kat tv sekali dengan Shahir AF. 

Dan yang penting ada sorang adek-adek ni pun turut nak feeling jadi macam Rozita katanya, walaupun dia muda lagi namun tak sabar nak cecah umur 31 tahun, Kenapa? korang tak tahu ke?

wanita akan nampak lebih matang dan cantik pada usia mereka 31tahun. Itu adalah usia yang paling kemuncak bagi kaum wanita, Please amik perhatian ok. Still tak percaya korang tengok kat Google. Cari sendiri ok.
Picture no berapa lah agaknya ada mirip che tah dia ni kan? hahaha
hurm aku dah cakap muka kau tu umpama ayam belanda mana nak sama dengan che tah yang mcm enggang tu kan? hahah
penat kot aku makeup untuk buat parody Sharifah Sakinah yang pakai G-String merah tu ahaks~

Stay goddess people~

2 comments :

ini aku? said...

Amboi. Mcm kris dayanti pon ade kau.

Cikya said...

anzalna sudah...

jauh lagi level che ta ni haa...