Kifli Mally: Kalau dah perempuan tu perempuan juga lah. Sedihlah hidup ko.



Hai uols,

ok here is the thing, sekarang ni memang dah jadi trademark untuk budak-budak sekolah yang feeling tak cukup baligh untuk bergaduh. Ok since dari hari si ketua kelas tu kena belasah then hari berikutnya muncul pula video dari sekolah lain dari lain negeri upload video kawan mereka bergaduh,
EH! dah jadi macam satu trend pula sekarang ni kan, budak sekolah bergaduh tak kira lah tingkatan 1-5 semuanya feeling nak jadi gengster. Lepas tu industri perfileman juga yang menjadi mangsa korang cakap memperangaruhi. Kalau terperangaruh itu maksudnya itu memang kita sebagai seorang MELAYU mudah dijajah dan terpengaruh even akak sendiri pun mudah terpengaruh dik. SIAPA SETUJU KISS AKAK SEKARANG haha.
akak yakin dengan adanya statement akak ni confirm ramai yang akan turut cerca akak kan, namun akak dah siap sedia uols dengan baju besi, rumah akak dan hantar santau jaga, ada akak kesah yang penting akak dah cakap apa yang akak rasa. Korang tak boleh terima pergi makan cili sebakul.

the best partnya tu, bila budak perempuan sekolah nak cari gaduh dengan budak lelaki, itu adalah satu perkara yang sangat berbeza yer adik-adik sekalian. Dah kenapa kau wahai budak perempuan ada hati nak melawan dan bergaduh dengan budak lelaki. Tolong lah walau segengster mana pun uols jangan lupa kudrat lelaki sekali libas korang koma setahun okay lalalalaaaaa~
video
korang tengok lah mentang-mentang baru sama tinggi ada hati nak melawan. Uols akak yang lemah tak terdaya macam ni pun kalau bagi flying kick kat vompuan kat luar sana confirm akan berbirat akak kerja kan muka uols tahu.
 Unless kalau asset uols mcm akak ni boleh pecahkan tin, buah dan brick. Haha

So please lah kalau korang nak gengster sangat pergi lah korang lawan dengan kaum sejenis korang, tak yah nak feeling masuk kelas karate do lepas tu nak beradu tenaga dengan kaum lelaki ni haha SEDIH~ 
pergi lah uols bergaduh bertarik rambut, bercakar muka bertarik tudung. Sebab itu memang keja korang haha
ada hati ke nak lawan akak. Geng akak ramai dik!

Eh nak je aku sentuh isu sensitif ni tapi tak boleh, semua tu ada batas kannnnn. So kalau uols semua nak benci akak, silakan cerca dan benci akak yer sebab akak pun memang dah lama tak makan cercaan orang asyik kena puji melambung je haha.

Dan sekarang ni akak rasa, ada lagi budak tengah bergaduh kat sekolah tu dan mereka tunggu masa je nak upload video tu kat Facebook. Ok macam ni lah apa kata cikgu-cikgu dan PIBG semua bergading bahu sebulat suara sepakat dengan cadangan akak ni. Dekat kokurikulum tu tambah lagi satu aktviti iaitu KB = Kelab Bergasak. Peraturan senang je, lelaki dan perempuan boleh bergasak sesama sendiri dan lepas tu boleh wakil sekolah ke peringkat negeri. Hahahahaha

Confirm takde yang nak masuk. Sebab apa? Sebab budak-budak sekolah ni kat luar je tunjuk hebat feeling bakat terpendam, bila dah kantoi lepas tu di bagi peluang bergasak di depan orang ramai feeling pula tak nak tunjuk bakat yang mengatakan korang tu SAMSENG TIRUAN. Kbai

Stay goddess people ^_^


4 comments :

aim tetap gembira said...

blog ni terukkk sangat menyampah.... malas nak baca.. banyak mengada2... perasan cantek plak tu... ni lelaki ker pompuan... pelik2 dunia nak kiamat..... errrr taubat lah....

(pasni konfrom masuk entry baru dia.)

MiZzKeyNa said...

taw xpe kan ... bdk2 skrg hny nk tnjuk hebat x fikir ape risiko yg akn ditnggung ... ksian mak ayah ... hantar ank2 g sekolah utk blajar ... hmm pe lah nk jadi

Kifli Mally said...

@aim tetap gembira hahaha alaaa ko aku kenal nok, kalau anonymous confirm aku akan buat entry baru ^_^

Kifli Mally said...

@MiZzKeyNa Kannn cuba korang fikir kalau kerajaan beri mereka pelajaran percuma makin naik kepala lah budak2 sekarang ni.