May 8, 2013

Promotion DIGI untuk Samsung S4 dan HTC One




 48 hours sponsored post

hi uols,

Kalau uols semua nak tahu Telco DIGI juga merupakan satu Telco Service yang memberikan kemudahan untuk kita berhubung dan berkomunikasi bersama orang yang tersayang. Orang kuning ni berusaha keras untuk sentiasa bersama anda. I Will Follow You!

Oleh itu, kepada semua readers KIFLIMALLY.COM Digi telah membuat satu promotion hebat cukup untuk membuatkan anda semua tak percaya. (till drop your jaw) ^_^
Yessssss Digi have a promotion for this 2 awesome gadget Samsung S4 and the new HTC One.

Seperti yang korang tengok semua orang gilakan Phone gadget yang jenis Slim, Light, Sleek, Super Fast, Android, Bright, Thin dan User Friendly. Jadi seperti Samsung S4 dan HTC One ada semua kriteria tersebut. (T_____T) menangis kegembiraan
 
Samsung Galaxy S4 merupakan pengeluaran terbaik oleh Company Samsung. Maksud aku ialah so far jenis S4 ini merupakan gadget yang cukup sempurna dari segi kelengkapan teknologi. Aku paling teruja part Camera kalau korang nak instant snap gambar, tapi terlupa nak bawa camera digital Samsung S4 merupakan penyelamat korang ^_^ So far ramai yang memuji S4 ni tak terlalu besar seperti kamus Oxford dan tak terlalu kecil seperti buku 555
Sesiapa nak tengok review S4 Klik Sini aku gerenti siapa yang tengok review ni confirm tak akan cari lain haha.
Oleh itu kepada mereka yang merupakan pengguna setia kepada DIGI ini lah berita terbaik untuk uols semua. Beralihlah kepada DIGI kerana DG Smart Plan memberikan uols semua harga terendah kot sebanyak RM1,199. Masih tak percaya tengok lah poster Digi kat atas tu. Dan ini lagi penting yer DG Smart Plan memberikan tawaran semua dalam satu plan up to 6GB, 600minit panggilan dan 600sms. Selain itu korang akan dapat free music dengan Deezer
"Terokai berbillion music bersama dengan Deezer"
Dan semua itu adalah percuma hokay!!!!!!! 

 Ni lagi satu phone yang tak kurang hebatnya. HTC One.
Hebat macam mana phone ni? sehebat One Nation Emcees ker? Eh jauh lebih hebat dari itu haha.
nak tengok kehebatan HTC ni KLIK SINI
 Bagi mereka yang dah lama menantikan Metal Cover untuk phone jangan risau kerana korang boleh dapatkan harga phone ni serendah dengan DG Smart Plan serendah RM1, 269. OMG sangat berbaloi kan lepas tu kalau korang menggunakan DG Smart Plan ni ianya berbaloi kerana korang akan dapat 600minit panggilan dan juga 600 sms percuma. 
Semua tu hanya dengan DG Smart Plan bukan itu saja, malah kepada penggemar music korang boleh access ke Deezer.com dan yang bestnya semua tu adalah percuma YEahhhhh~
Korang pasti mahukan yang terbaik untuk setiap langganan dan juga komitmen pada setiap bulan bukan? oleh itu DG Smart Plan akan menyelamat kan korang dari terus sesak pada setiap bulan, aku rasa harga yang di offer oleh Digi adalah harga yang semua orang mampu miliki. Lepas tu korang semua dapat kelebihan.

So sekarang ni korang terpulang nak pilih yang mana satu sama ada Samsung S4 atau pun HTC One. Semuanya dengan DG Smart Plan. Untuk info yang lebih lanjut korang boleh pergi ke website Digi dan banyak lagi info yang korang boleh dapatkan tentang gadget cool ni.

Digi with Samsung S4 : Website Click Here
Digi with HTC One: Website Click Here

Stay Goddess people~

2 comments :

AHMAD AFIQ said...

samsung s4 free... nak join

Kifli Mally said...

@AHMAD AFIQ haha tiada benad yang free dalam dunia ni dek non