Saya ada banyak Souvenir!





Hi uols,

Confirm korang semua pernah dapat souvenir kan? tak kiralah dari mana datangnya pemberian orang tu dan tak kisahlah berbentuk apa sekali pun yang penting pemberian orang tu kenalah ikhlas kan. hahah

Tengok lah dunia video mek ni uols ^_^
well actually kalau nak di ikutkan setiap koleksi memang tak terkira teramat lah banyak dan penuh bilik aku tu. Walaupun bilik aku tu kecik je small size tapi still ada tempat untuk stock all my souvenir tu. Itu souvenir dari kawan-kawan rapat belum lagi ditambah dengan goody bad dari event yang setiap aku pergi.

Well apa yang membuatkan hati ini gembira ialah bila kita pergi kemana-mana confirm kita akan terfikir untuk belikan at least satu untuk dibuat kenangan. Lepas tu kita beli banyak-banyak untuk diberi kat orang lain. 

Hurmmm ada kawan aku sorang tu dia punya souvenir lagi melambak uols, sampai takde tempat yang nak disimpan. Senang cerita sampai dimakan anai-anai lah uols. 
Kebiasaanya souvenir yang sama majority nya kita akan dapat bila time berkunjung ke rumah pengantin hehe. Mana tak nya uols kalau bukan bunga telur, bingkai gambar, teko, cawan perhiasan, napkin, towel dan macam-macam lagi kan! hehehe

jadi korang berapa kotak souvenir yang korang dah kumpul setakat ni. Ouh yer magnet fridge tu pun dah hampir penuh dibuatnya sebab housemate ni merata-rata dia melancong. ^_^

Orang memberi kita merasa, kita memberi orang menerima. Tak gituuuuu~

Stay Goddess people ^_^

2 comments :

Mek Onie said...

BERKOTAK2 GAK ONIE ADA...SEMUA ONIE SYG,HEHE

Kifli Mally said...

@Mek Onie kannnnn kalau boleh tak nak buang satu pun ^_^ biar berkotak2