May 23, 2013

Tiada alasan yang diperlukan!



Hi uols,

tadi aku baru je lepas layan Water for Elephant. Tapi aku berhenti separuh jalan sebab aku benci layan cerita bila dah start suku. Biasalah astro kan memang macam tu bila buka channel contoh Fox Premium cerita tu dah start suku memang tidak la aku nak melayan nya ^_^ 
What i'm trying to saying is that, the plot of the story tell much concern on how they willing to protect and support each others. 

Orang yang tidak berupaya masih lagi boleh melakukan sesuatu sehingga kudrat mereka kehilangan, dan percintaan di antara haiwan dan manusia juga ada limitnya. Bukan semua haiwan adalah permainan manusia.

Aku cuma nak sampaikan dimana begitu ramai sekali orang yang tak terdaya untuk cuba sedaya yang mampu untuk mengubah nasib mereka sedangkan aku yang masih lagi gagah berdiri di atas kaki sendiri MALAS untuk mengubah hidup!

I don't know why sometimes I just felt that, there is no hope waiting for me at the end of the day, and reaching the most difficult part are getting more challenging this days. 

For sure tu semua alasan kan? Dimana ada jalan disitu ada clue untuk keluar dari kepompong kesempitan.
stay goddess people!

2 comments :

Cikya said...

style tengok cerita sekerat suku ni macam mak aku la..

hari ni tengok suku pertama. esok lusa tgk ending.

2-3 minggu lepas tu, tengok bahagian tengah pulak. dekat sebulan jugak baru tahu whole story.

nasib la astro, suka ulang tayang kan.

dong dong23 said...

michael kors outlet
pandora jewelry
toms shoes
gucci handbags
tommy hilfiger outlet
ugg outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton
coach outlet store online
coach outlet store online clearances
20169.29wengdongdong