Aku agak cerewet juga budaknya!




hi uols,

AKAK nasi tu kalau boleh tolong kurangkan yer,
macam ni dek?
Tak kak kurang kan lagi

sekarang ni mek memang kalau makan tu nasi nak je separuh sebab akak kan perut pompuan uols, so portion yang nak disumbat tu sikit je lah ^_^
ko ingat aku ada masa pun melantak tak ingat orang sekeliling cuma bila aku takde selera makan lebih better minta nasi tu sikit klu tidak end up kat tong sampah je lah. huhu

mek bukan cerewet, mek cuma nak elakkan pembaziran betul tak?
ni kawan aku ada yang order nasi menggunung berseta dengan lauk pauk umpama makanan kerabat diraja, sekali tengok tak HABISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS membazir uols
nak tegur confirm bertarik rambut je penyelesaiannya
aku insaf sabariah, maaf aku kerna tidak mendengar kata-kata mu sabariah!!!

so itu hak ko!!! mak selalu cakap kalau membazir nasi, nasi tu nangis uolssssss
aku pun tak taw macam mana dia boleh nangis, pandai kan mak kita psycho budak macam aku ni ^_^
nak makan nasi tu yer, penat mak masak ^_^

ada lagi satu, bila kalau makan daging contohnya nasi kerabu daging nya sangat keras kan? dulu yer time gigi mak putih berseri harus sering ku kunyah daging tu hingga lumat, tapi semenjak akak memasang gigi gunakan polident terus akan turn off nak mengunyah daging. kadang tu kalau daging liat nak mamposssss. Memang aku akan biarkan kat tepi jer. 
gigi palsu ni lah yang tolong akak kunyah daging tu yer hehe ^_^

Bukan cerewet, cuma kita diberi hidup untuk memilih mana yang terbaik buat diri kita kan.
kalau nak sangat yang terbaik dalam hidup tu memang susah untuk kita dapat, jangan lah pula korang cerewet yang melampau hingga berubah kepada terlalu demanding ^_^

stay goddess people ^_^

2 comments :

boni kacak said...

kalau cerewet untuk kebaikan diri kita takpe kot.hehehe

Kifli Mally said...

@boni kacak btul tu boni ^_^