Aug 22, 2013

Kifli Mally pelanggan bertuah di Starbucks



hi uols,

ingat tak lagi kisah mek kena ngorat dengan set-set bangla/pakistan/nepal tu, 
alaaaaa yang mek cantik umpama Aiswarya Rai tu ^_^

lepas je mek kena kacau terus mek lari ke Starbucks The Weld tu, feeling nak lepak minum kat situ tapi masalahnya tak jadi sebab ada hal so kena balik rumah.
Bila sampai dekat situ aku pun try lah guna Starbucks Card yang kononnya ada credit kat dalam, try punya try katanya tak boleh urghhhh tension mek dibuatnya. Tapi takpe tetap juga ingin rasa Dark Mocha.
Bila dah bayar semua terus nak blah! tapi di tahan nya kita wak? ingatkan apa lah kesalahan yang kita buat rupa-rupanya! 

MEK ADALAH PELANGGAN BERTUAH time tu!
 
Ingatkan dorang saja nak bagi I free starbucks rupanya ianya random based from the printing Receipt.
Nangis mek nok dapat lagi satu percuma Grande Free. Siapa peminat starbucks so jangan lupa mandi bunga haha mana lah tahu dapat free starbucks juga ^_^

 Stay Goddess People ^_^


3 comments :

Marou Apple Hijau said...

wow..tahniah. lepas ni kena mandi bungalah


Entry Baru Update : Apabila Ulat Menjadi Super The Avengers

Ishak Ismail said...

bertuoh badan Mek ya...

arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers