Food Review: Kungfu Paradise @midvalley megamall

 

Hi uols,
 
Makanan di kungfu paradise boleh dikatan agak nice. Hari tu mek try tomyam seafood. 1st hirup kuah dia terus menerkam kat hidung mek ni dah macam hilang resdung mek. Tomyam yang pekat memang sangat sesuai kepada mereka penggemar tomyam seafood. Sangat fresh. 

Sotong celop tepung sangat terbaik kot! Nampak tak sebakul besar dia hidang kat kita memang tak kedekut. portion just nice. Memang rangup dan panas. Ini yang dikataka  sotong celop tepung akak mariam. Mek bagi 4bintang.
Main course mek ialah dry noodle with sirloin. Daging yang direbus. Yang tak berkenan ialah sirloin tu baik sikit kalau di goreng untuk menampam kan lagi selera si pemakan. Lebih2 lagi mek ni pemangsa yang sangat rakus haha

entah la semenjak dua menjak ni, kemana saja tekak aku for sure akan order Ice Lemon Tea haha ^_^

So kepada yang dah try kungfu paradise apa kata anda? 4 bintang untuk menu dan service yang diberikan. Kalau korang demand pun mereka akan cuba puaskan hati uols. Sebab mek sendiri dah demand haha.

 hah engkau, sponsor dah lama tunggu entry mek pasal contact lense ni.
wahai GlassesOnline.com harap bersabar yer. Minggu ni mek buat entry. I promised ^_^
 stay goddess people ^_^

No comments :