Iftar bersama staff AXA @ Capricciosa Pavilion




hi uols,

hari tu mek dengan office-mate mek yang lain bercadang nak ber-Iftar dekat satu restoran italy yang di panggil Capricciosa, hah engko kalau tak terbelit lidah aku memang tak sah ^_^

Seperti biasalah kita orang dah reserved dalam 10orang pukul 630pm, kat situ kalau takde muncul muka ko by 630pm mereka akan pass dekat orang lain. So kena punctual lah kisahnya.

Sebelum tu harus lah mek lawat semua butik kat Pavilion tu, window shopping saja uols tak mampo nak beli pun sebab tengah dintis uols, verangan sajo laaaaa. Sneakers Charles & Keith tu sangat makan ati ok ^_^

 
mengisahkan seorang wanita yang suka makan chicken chop ^_^
tak cukup dengan itu uols, mari kita sambung cuci mata dengan menu yang terhidang ^_^
last but not least, aku tak tahu apa nama dessert ni, tapi apa yang pasti Chocolate Cake Ice Cream ni, adalah complimentary di atas masalah teknikal yang di hadapi ^_^

waktu tu makanan mek tersangat la masin, tapi tak perlu risau kerana kebajikan setiap pelanggang menjadi keutamaan mereka. Manager dia sanggup menukar kan dengan menu set yang baru ^_^ Thanx abang. Sorry tak ingat nama manager yang incharge pada hari tu. Flying kisssss skit haha

 kalau korang teringin nak rasa suasana dan menu italian + western tak salah kalau korang rasa http://www.capricciosa.com.my/.
Stay goddess people ^_^ 

6 comments :

Muhammad Syazwan Norhalik said...

nyum nyum,, terliur den :p

Salam Aidilfitri dari Blog Uncle Zuan :)

Syafiqah Hashim said...

Spotted ada dua style rambut disitu..hehee..nice!

Selamat Hari Raya Aidilfitri kifli :)
Ikhlas dari SyafiqahHashimXOXO's blog

Innanie Ariffin said...

yang last tu brownies ice cream kan....

nampak lebih sedap dari yang kita makan kat pappa rich bangsar ritu!!

selamat hari raya!

btw, kawan i minat gila dekat u!!! :)

Kifli Mally said...

@Muhammad Syazwan Norhalik selamat hari raya ^_^

Kifli Mally said...

@Syafiqah Hashim Yeah awak berjaya spot rambut saya ehehehe tahniah ^_^

Kifli Mally said...

@Innanie Ariffin wah yeke? bagi taw saya pun minat gila ada readers seperti kawan awk tu ^_^