Mask SAVEE hanya seringgit, nak flawless macam mek tak?




Hi uols, 

 Kepada korang semua yang ingin cantik kekal abadi macam mek haruslah ikot jejak langkah mek ok. Apa yang mek pakai mek tempek kat muka korang semua harus ikut ok.
penggunaan mask dan juga masker amatlah penting dimana korang yang tiada masa untuk manjakan diri uols yang busy tu. Sama macam mek wanita berkerjaya sangat yang tidak punya masa untuk manja kan muka so dengan mask ni boleh kurang di pakai beberapa kali dalam seminggu.

kalau dalam seminggu tu pun korang busy juga, so better tak yah jadi cantik lah, stay jer jadi gagak hitam, sebab kalau korang nak cantik kena ada usaha sikit. Bukan alasan seperti "tak boleh lah uols, mak sangat busy, tiada masa langsung" aha memang korang busy mengalah kan perdana menteri sampai nak cebok pun tak ada masa kannnnnnn!!!
 
Murah tak uols? 
semua ada eye mask, hair mask dan juga sleeping mask, 
kalau ko sangup pakai lah time tido hahaha
mek akan pakai selama beberapa minit sebelum tidur uols, tapi kalau terlelap sampai ke pagi tu takpelah consider bonus. Tapi jangan pula korang bagi heart attack kat suami uols, baik2 nak ajak bermanja2 terus cancel dengan muka putih uols tu ^_^

 nampak tak eye bag mek tu?
sangat teruk kan? ini seawal jam 7.00 Pagi ok.

 muka mek takde lah flawless mana pun, sama juga dengan jalan tar yang korang hari2 pijak tu.
tapi dengan adanya camera 360 terus mak nampak muda 20 tahun  ^_^
masih nampak macam budak sekolah tak?

baik korang admit mek masih mcm budak skolah? or else aku geget tengkuk korang hahaha

moral of the story! korang kenalah pandai untuk mejaga kecantikan dan penampilan diri masing-masing, 
kalau korang tengok sekarang, ramai jer cik gayah dan cik kelempuk kat luar sana yang berumur 40tahun tapi muka tetap nampak 20an, ko rasa? kalau cucuk itu lain cerita lah uols,
sekarang ni kita bercerita tentang kecantikan abadi iaitu air wuduk #OKBAI 

stay goddess people!

Eh korang nak tengok mak meroyan dalam video Hari Raya tak? Klik Sini
selain berblog mek juga suka upload video meroyan mek kat youtube, ok daaaaaaaa

4 comments :

Cikya said...

Yo! kifli,

nanti nak beli mask savee kau tu katne.
nak jugak hott gittooh...
14 peket terus.

Kifli Mally said...

@Cikya i beli kat Time Square, tapi jumaat lepas i pergi tengok balik dah takde huhu, perhaps u boleh pergi cari kat outlet lain ^_^

Atikah Shaari said...

korg cari kt stesen lrt masjid jamek...ade jual lorh...singgit so..

Anonymous said...

Kalo g website savee, alwaiz updating for coming promotion event venue... Need to check it out