Aug 21, 2013

Mee Kari Udang Galah - Resepi Haji Saharudin (3 Stars - Bolehlah!)




hi uols,

balik kerja terasa lapar pula perut ini, seperti dihenyak-henyak oleh abang gym haha dengan kudrat yang tak berapa terdaya ni, mek dengan kawan mek pun pergi lah menyusuri area cheras tu dengan harapan jumpa rezeki untuk dinner malam ni. 
 terjah dan terus menerjah, akhirnya jumpa lah satu restoran ni, yang di panggil Resepi Haji Saharuddin, signature kat sini ialah Udang Galah, so kalau makan kat sini confirm orang akan mengidam udang galah yang segar dan fresh kan?
 Nasi Goreng Udang Galah
 Sup Gear Box
 Kari Udang Galah

Harga standard dalam RM10 kebawah, kenapa aku cakap macam tu sebab aku dah lupa berapa haraga dia haha. Kang aku main letak ada pula kena tibai lepas ni. So kalau korang berkenan korang boleh lah pergi cari area cheras ni, Landmark berdekatan dengan Old Town White Coffee kat Bandar Sri Permaisuri ni.
 
 Ok selamat menjamu selerea semuanya ^_^ 

Stay goddess people.

4 comments :

Azham Vsvc said...

Ya Allah...udang galah tu nampak menyelerakan!

Izz Latif said...

Dah pernah try
kalau ikut harga dgn rasa, 2.5 bintang je kot
pernah makan sekali mee kari dkt upin ipin lagi sedap

YaNa Yassin said...

Peminat udang patut terjah nie,

boni kacak said...

Pergh.. Ko ni membuka selera aku betul. Hahhaha