Movie Review: The Mortal Instrument: City of Bones!



hi uols,
ok sebelum korang tengok cerita ni confirm korang bersiap sedia dari segi mental dan rohani, sebab takut korang akan kebosanan untuk melihat cerita ni,

serius aku tak berapa berkenan dengan jalan cerita yang sungguh lambat, mungkin saja si pengarah ni nak ikot buat macam harry potter ataupun LOTR tapi sayang tak berapa nak menjadi, hanya beberapa saja adegan yang best tu pun tergantung. Contoh seperti kawan dia yang kena gigit puntianak apa kesudahan nya?
hah jangan terkejut kalau adik dan kakak tengah busy bercinta sambil bercomolot ^_^
Hah sebut pasal pontianak cerita ni lebih kurang banyak berunsurkan pontianak, serigala jadian dan sebagainya. Apa yang mek tak berkenan bila si heroin tu tak terlalu menggunakan sepenuhnya kuasa yang di miliki gituuuuuu!
please ignore my eyebag haha

so apa pun kepada korang peminat movie, kalau nak tengok cerita ni please do not take it so hard, sebab cerita ni sangat santai untuk difaham.
 my friend tadi ada call dia tanya antara  The Mortal Instrument: City of Bones! dan Elysium mana satu yang best untuk tengok? korang pun akan tahu apa jawapan dari aku ^_^

untuk cerita The Mortal Instrument: City of Bones! mek kasik 2.5/5

stay goddess people!