Aug 3, 2013

Statistik Blog Bulan Julai!





hi uols,


its gonna be short entry, since akak dah nak keluar rumah pergi pasar so better make it short ^_^
Source from nuffnang.
source from blogger.com

OK lah, apa yang hakak rasa, bulan ni slow sikit ^_^ 
gituuuu umpamam macam berniaga di bazar ramadhan je kan.
yelah since dah bekerja ni balik rumah je memang malas sangat nak update blog.
weekend jangan lah cakap, mana lagi nak spend time dengan family, husband dan anak-anak #eh MOTIF haha

stay goddess uols ^_^

2 comments :

Azham Vsvc said...

heeh amboi itu pun trafik masih slow? hamboi tu hebat dah tu Kifli hehe :)

Kifli Mally said...

@Azham Vsvc but still x bole lawan awak huhuhu