Dinner bersama dengan Abang DEE @ Aloft Hotel KL Sentral



hi uols,

baru ada mood nak update entry ni, biasalah uols semenjak busy jadi carrier women busy mengalahkan Vice President.
Kali ni mek dinner dengan mak hayam besar, hah don't play play ah!
hah engko dah lepas syawal baru nak update cerita ni kan, well here we go.

Makan kat hotel aloft ni actually nice, tapi it depends on the chef. Kata abang Dee, sebab dia kenal dengan salah seorang chef yang masak all the dishes ni, tapi masalahya makanan dia kat booth luar tu tak berapa sedap. Totally out ikan dia masih berbau hanyir dan sotong dia bukan taste mek malam tu.

Mek masuk ke dalam dan dapat melihat banyak lagi juadah yang terhidang so apa tunggu lagi jempot makan uols ^_^
 jom kita tengok apa pula juadah mereka yang terhidang di dalam cafe aloft ni ^_^
 maaflah malam tu tak berapa fokus sangat nak snap gambar, 
tu yang nampak macam tak berapa nak menyelerakan ^_^
semua plan last minit, but not fret as mek yang comel ni dah cukup untuk korang semua terasa kenyang hahaha
kalau tak silap time tu sempat nampak Bro Melastik Bintang! 
mungkin dia datang kat situ untuk buat food review sempena puasa atau pun memang dapat invitation untuk makan-makan di Aloft hotel ^_^
confirm pic ni mek akan update kat IG mek
jempot lah add yer kalau nak tengok mek yang comel ni @kiflimally

stay goddess readers!!!


1 comment :

suezen said...

oh my...minat giler kt dee tuuuu