Sep 5, 2013

Whislist Wedges shoes dari H&M





Hi uols,
Hari tu mek pergi ke HnM dan ternampak wedges shoes ni omg dah lama sebenarnya mek mengidam kasut vanita itew! * duck face
Serius sebab kaki mak jenis wanita Europe so memang sesuai lah kan kalau mek beli, mek tak buat survey lagi kat mana-mana sebab asal keluar ke BB for sure akan drop by kat HnM. Alaaa macam menteri melawat hasil tanaman di ladang gitu, buah mana yang dah masak harus di petik haha ^_^
Cantik tak uols? Hurm tapi harga dia pun cantik juga dalam RM150 boleh dikatakan semua item shoes dia dalam harga itu yer adik2. So dalam sebulan tu boleh je actually kalau nak beli. Bukan itu saja kalau korang pergi ker Guess koAbstained, The terms too competitive.
rang akan Nampak satu clutch stud color brown, OMG sooo killing me softly. NP ialah RM350 Gulp! Telan air liur kejap RM350 dah cover pil kesihatan luar dan dalam mek taw haha
Apa pun mek cantik tak? Hahaha ok bai uols apa yang penting?

Stay goddess readers.

3 comments :

dada24 Xu said...

birkenstocks
air max 90 white
north face jackets
michael kors purses
burberry outlet online
michael kors outlet online
louis vuitton purse
ralph lauren uk
ugg outlet
air max 90
adidas superstars
christian louboutin sale
yeezy boost 350 balck
michael kors handbags
coach outlet store online
tiffany uk
louboutin outlet
louboutin shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
cheap basketball shoes
converse outlet
puma outlet
nike tn pas cher
kate spade uk
hermes belt
michael kors outlet clearance
ralph lauren
canada goose sale
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet
birkenstock outlet
nike air force
20160806CAIYAN

Yaro Gabriel said...

www0717

longchamp outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
toms shoes
ugg outlet
true religion outlet
new balance shoes
hermes outlet
polo ralph lauren
keen shoes










arun said...

kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers
kanchipuram silk sarees Manufacturers