Food Review: Ah Tuan Ee's Place @ The Curve




hi uols,

kali ini misi mencari makan dia area The Curve Damansara Petaling Jaya
Bagi mereka penggemar makanan nyonya peranakan ala Penang boleh lah berkunjung di tempat ini yer,
hiasan dan deco memang amat lah antik dan yang best tu tempat ni tenang jer terasa dulu macam mana nenek first time jatuh cinta dengan atuk uols semua ^_^
 sebagai juadah makan malam, mek order small protion yang boleh di hidang untuk 3-4 orang ^_^
so bagi mereka yang kuat makan tu prefer order medium portion sebab kalau nak di ikutkan kita orang punya small portion memang cukup makan malam untuk bertiga.
 
 
 berselera untuk menjamu hidangan di makan malam anda?
jangan teragak-agak untuk makan disini ^_^
and total for all is around RM120. 

 Our drinks:
KifliMally: Ice Lemon Tea
Makcik Konah: Warm Water
Ariey: Coke ^_^

mek suka waiter dia yang sorang tu putih kecik molek, tomey je muka abang tu! Vietnamese kot hahaha
 one and the only my gegurl Macik Konah ^_^
guys do support her okay, dia dalam mission untuk turunkan berat badan. Serius cara dia diet ni amat berkesan. Tak sabar nak tengok hasilnya Muahhhhhh XOXO

 Info seperti dibawah:
The Curve, Level 1, Western Courtyard, Mutiara Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor. 603-7710-3603

stay goddess people ^_^