Lawak Kampus 10th Anniversary - Budak Jambu Suka (^_^)




hi uols,


 Happy Anniversary yang ke 10 wahai lawak kampus ^_^

mek adalah pembaca tegar kepada lawak kampus, mek berbangga sebab ada juga orang dekat malaysia ni hebat dalam menghasilkan komik, mek bukan nak purposely puji melambung si Keith (Pelukis LK), tapi time zaman dara mek lagi suka baca Ujang dan APO kalau nak gempak sikit baca Gempak Starz, gitu time sekolah mak kasik duit suruh beli buku rujukan lebih tu aku beli komik! korang rasa mek beli tak buku rujukan? hahaha

 so far ini je koleksi yang mek ada,

Habis duit tu mek beli komik, time tu berair uols tengok poster jejants posing tepi swimming pool terus dapatkan senaskah dua majalah mangga haha, lepas tu sorok bawah tilam ^_^ kalau mak tanya siapa punya komik dan majalah ni, mek cakap lah "alaaaa mak tu kawan orang punya jangan buang Yeah baby!!!!"
T_T at the end mak kita tetap buang komik tu digantikan dengan buku teks sejarah yang tebal tu hahaha.
 selain dari itu juga ada a few lah yang mek baca, tapi mana yang menarik minat je lah ^_^
so for sure you guys lagi banyak koleksi dari mek kan?
orang lain kumpul all the magazine kan mek pula kurang baca magazine setakat nak belek2 tengok gambar retis itu sudah memadai ^_^

stay goddess!!!