Sep 2, 2013

Staff rapid kl salak selatan adalah yang terbaik!




Hi uols.

 Ok kalausebelum ni orang nak mengadu asyik buat complaint je tapi jarang sekali ada pengguna di antara kita ni yang buat compliment kepada servis yang telah diberikan hah engkau agak skema sikit ayat mek kali ni. Almaklumlah mana tahu kerajaan terbang terselak blog mek ni kan. Silap kata boleh di pancung mek hahaha
Kejadian ini berlaku seperti dibawah:
Masa: 730am
Lokasi: salak selatan station Rapid KL
Masalah: duit bernilai RM70 tersekat pada mesin tengah.

Ok mek sebenarnya nak renew pass bulanan rapid pass. Ingatkan boleh settlekan kat kaunter. Dengan manis akak tu berkata "awak kena renew dekat mesin" sambil memberika  sy duit tukar RM100.

Bila mek pergi renew dah masuk kan 70 then tersekat lepas tu mek bengang lah dengan nak cepat ke opis. Tapi dengan baiknya akak berdua ni assist i siap buka balik meain tu dan tengok duit mek terselit. Problem belt tu dah loose hampir koyak.
adik nak cantik seperti akak, gunalah myrapid pass bulanan ni.

So dia pun assist renew rapid pass mek sehingga settle. Terima kasih akak cantik free hair n akak comel bertudung tu (maaf terlupa nak tanya nama akak berdua). Adik rasa bertuah ada juga orang yang memberikan servis yang ikhlas dan bersemangat pagi2 buta mcm tu.
Teruskan bagi servis yang terbaik kepada semua pelanggang. Akhir kata maju lah sukan untuk negara. Haha maaf xde kaitan. 

stay gorgeous people ^_^

No comments :